2777
2789

خیلی بیشعور و عوضی شده بابام مشکل شنوایی پیدا کرده امشب با این آشغال عوضی دعوام شد برگشت گفت میزنم تو گوشت تا مثل بابات کر بشی خدا لعنتش کنه منم حرصم گرفت و بهش گفتم آشغال غریبه کاش هیچوقت بخاطر عوضی مثل تو پسر عمه مو رد نمی کردم 

پسرعمه م خیلی وقته منو دوست داره و هنوز مجرده

این آشغال هم گفت پس چرا با من ازدواج کردی وقتی دوستم نداشتی گفتم مثل سگ از انتخابم پشیمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم هم هنوز نمیدونم چرا با این آشغال ازدواج کردم کاش هیچوقت 12 سال عمرمو به پای این عوضی نمیزاشتم فقط دلم بخاطر بچه م مونده وگرنه همین امشب از این خونه میرفتم 

حرفی که درمورد پسرعمه م بهش گفتم بدجور آتیشش زد مثل سگ امشب دور و بر خودم و بچه م میومد ولی دیگه برام مهم نیست فقط میخوام ازش جدا بشم

اسی جان حرفت قشنگ نبوده .. اصلا نباید میذاشتی علاقه اونو متوجه بشه... پس چرا با پسر عمه ات ازدواج نک ...

خودش علاقه پسرعمه مو نسبت به من میدونه شب عروسی باهاش دست به یقه شد

فقط نمی دونست که منم دوستش داشتم

اسی جان حرفت قشنگ نبوده .. اصلا نباید میذاشتی علاقه اونو متوجه بشه... پس چرا با پسر عمه ات ازدواج نک ...

چون خواهرم عاشق پسرعمه م بود وقتی پسرعمه م از من خواستگاری کرد خواهرم دوبار خودکشی کرد هربارش رفتم و به خواهرم گفتم که من ازش متنفرم درحالی که عاشقش بودم و هستم بعد 12 سال بغضم ترکید و پیش این عوضی مجبور شدم واقعیت رو بگم 

من این 12 سال حتی عمه و پسرعمه و هیچکی رو ندیدم چون بعد از شب عروسی قطع رابطه شدیم

اجازه نده ب خونوادت توهین کنه،عمدا خواسته عصبیت کنه. ببین همه ی مردا بدون استثنا یه رگ بیشعوری دارن ...

آره آشغال میخواست حرصمو دربیاره کثافت عوضی بعدش زیرش زد بهم گفت من اصلا اسم بابا تو نیاوردم 

چون خواهرم عاشق پسرعمه م بود وقتی پسرعمه م از من خواستگاری کرد خواهرم دوبار خودکشی کرد هربارش رفتم و ...

خیلی اشتباه کردی این حرف رو زدی 

حق میدم بهت ناراحت شده باشی بخاطر حرفش در مورد پدرت ولی نباید در مورد پسر عمه ات این حرفا رو میزدی 

آره آشغال میخواست حرصمو دربیاره کثافت عوضی بعدش زیرش زد بهم گفت من اصلا اسم بابا تو نیاوردم

همینکه زده زیرش ینی گو خوردم.  شما هم کشش نده بهش بگو بخشیدم ولی دفعه اخریه ک اسم خونوادمو میاری و من کوتاه میام