2777
2789

من ترم ۵ کارشناسی ام 

دنبال کاری ام که باعث بشه تو رشتم پیشرفت کنم میخوام با هدف جلو برم 

میشه اگه کسی هست که دانشجوعه و پایه س که باهم پژوهش کنیم بگه یا حتی گروه بزنیم که درسارو بیشتر باهم  بخونیم 

و یا اگه کسی این راهو رفته بهم راهنمایی کنه که باید چیکار کنم 

دلم میخواد کارای بزرگ کنم جاهای مفید برم اما واقعا گیجم و نمیدونم چیکار کنم😭

کتاب های اصلی رو خیلی خوب بخون تا اخر باهاشون سر کار داری مثل روانشناسی رشد ،آسیب شناسی و dsm،شخصیت ‌...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان برو مرکز اوتیسماموزش ببینمشغول به کار شودرامدش خیلی خوبهجذبشم کاردرمان اوتیسم در کنزل زیر نظ ...

شما اینکارو کردی؟

چجوریه شرایطش

من روحیه محیط بیمارستانی و اینکه بیمارای خیلی شدید رو ندارم 

همچین جاییه؟

شما ارشد خوندی؟

بله و از سال ۹۷ مشغول به کار شدم‌

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شما اینکارو کردی؟چجوریه شرایطشمن روحیه محیط بیمارستانی و اینکه بیمارای خیلی شدید رو ندارم همچین جایی ...

من هفت سال پیش میخواسنم برم در منزل بود نرفتم یادمه درامدشم خیلی زیاد بود

الان پشیمونم خبمنزله که منزله

وقتی زیر نظر مرکزه چه ایرادی داره

اهان پس نرو

چون اذیت میشی

برو پشتیبان تحصیلی و مشاوره تحصیلی کارگاه شرکت کن و تو نمایندگی های قلم چی اموزشم میتونی ببینی و مشغول به کار شو

فقط حتماااا پیگیری که بخشی از این رشته باش

و الا پشیمون میشی که چرا زودتر نرفتی

بله و از سال ۹۷ مشغول به کار شدم‌

من خیلی روحیه م ضعیف شده دخترعموم فرهنگیان میخونه انقدر میاد میگه من شغل دارم حقوق دارم دست و دلم نمیره اصلا برم سمت درسام

با اینکه رشته خودمو خیلی دوست دارم و به معلمی علاقه ندارم واقعا

دوست دارم سریعتر یه کار بزرگ کنم که تو چشم باشه🥲

الان کار تراپی انجام میدی؟ دقیقا چیکار میکنی خیلی خوشحال میشم از کارت بگی ❤️

شغلت چیه

مشاور خانواده ،زوج درمانی و پیش از ازدواج کار میکنم 

نه تنها نمایندگی قلم چی، گاج، مدرسان شریف اینا

تو این تاپیک راجب دخترعموم حرف زدم ا‌ونو بخون

دوست دارم یه کار خیلی تو چشم و مفیدی انجام بدم 

خودم تو خونه خیلی مقاله و کتاب میخونم تحقیق مینویسم ولی دوست دارم فکر نکنه خیلی خفنه و من هیچی نیستم چون همش میگه بهم

گاج و اینا یکم از نظرم پایینه نمیدونم 

سلام راستش دوران ما استادی گفت برین کمپ ترک اعتیاد یا بیمارستان اعصاب و روان گزارش تهیه کنین و......چندنفری که با نامه ی دانشگاه رفته بودن بیمارستان اجازه ورود نداده بود کمپ هم همینجور

استادمون گفت راه نمیدن برا اینکه کار ازشون یادنگیرین فردا رقیبشون میشین گفت من کارشناسی که تموم شد یکسال(یا یکسال و نیم) مجانی تو بهزیستی کارکردم جارو میزدم و پرونده ها مرتب میکردم اما حواسم پیش اونا بود که کار ازشون یادبگیرم خلاصه پیشرفت کرده بود هم کمپ داشت هم دفترمشاوره هم استاد پروازی و دانشگاه پیام نور و آزاد و....با یه مشاور خوب مشورت کن یا اساتید دلسوزتون