2777
2789
عنوان

صمیمیت با همکار خانم

239 بازدید | 33 پست

همسر من ی همکار خانم داره که گویا این خانم کلا آدم ریلکسی هست!!!

همسرم برام تعریف میکرد که چی میگن و اینا 

مثلا گفته بود که فلانی گفته ۱۰ تومن پول رنگ مو دادم یا مثلا قلیون و اینا میکشم و اینجور حرفا 

بعد یبار گفت آدم باید حواسشو جمع کنه اونروز خانم فلانی خیییلی نزدیکم شد یبار هم ریپلای استوری همسرم یه استیکر خانم که موهاش بازه و داره میخنده فرستاد که من خوشم نیومد

تا حالا هم چیزی از همسرم ندیدم خداروشکر

حالا امشب دوباره حرف شد بهش گفتم وایب خوبی نگرفتم از این خانم دوس نداشتم که گفتی اومد نزدیکم!!!بهتره فاصله رو رعایت کنی و توی چارچوب باهم برخورد کنید 

بعد گفت دیگه هیچیو برات تعریف نمیکنم 

واکنش که از قبل حدس میزدم

بنظرتون کار خوبی کردم بهش گفتم؟

آخه این مدت مثل خوره افتاده بود به جونم همش گوشیشو چک میکردم و انگار دنبال چیزی بودم ازش

هیچی از هیچکس بعید نیست

خوب کردی که حرفتو به خوبی گفتی 

اگه همسرت درکش نکرد حتما با روانشناس تماس بگیر

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی که حرفتو به خوبی گفتی اگه همسرت درکش نکرد حتما با روانشناس تماس بگیر

حالا فک میکنه من حساسم دیگه هیچیو نمیگه

ولی خب چه اهمیتی داره که بگه یا نگه مگه نه؟

هیچی از هیچکس بعید نیست

خوب کردی بهش گفتی . اما حالت وسواس گونه و کنترل کردن هم آرامش خودتو بهم میزنه .هم حرمت ها خراب میشه و هم اون میگه حالا آش نخورده و دهان سوخته ممکنه نتایج خوبی نداشته باشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

درست فکر میکنی ولی بلافاصله گارد نگیر. تو محیط ارومتر حرفتو میزدی به شکل دیگه ای... اون دیگه تعریف نمیکنه واست. ولی اگه دبدی نیم ساعت غرق چت شد در حالی که گوشه لبش لبخده بدوت بندو اب داده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
حالا فک میکنه من حساسم دیگه هیچیو نمیگهولی خب چه اهمیتی داره که بگه یا نگه مگه نه؟

اهمیت نداره ولی اینکه میکفت خیلی بهتر بود 

شک بیجا نکن ، اما خب اگه دیدی رفتارش تغییر کرد حتما زنگ بزن با یه مشاور خانواده حرف بزن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بهش بگوبه جای حل مساله صورت مساله روپاک نکن چرابایددیگه بهت نگه ؟

نه گفت مسائل اداره رو بهت نمیگم 

من بهش گفتم مهم نیست بگی یا نگی 

ولی اصلا دلم نمیخواست بفهمه من حساس شدم

هیچی از هیچکس بعید نیست
نه گفت مسائل اداره رو بهت نمیگم من بهش گفتم مهم نیست بگی یا نگی ولی اصلا دلم نمیخواست بفهمه من حساس ...

چرا نمیخواستی بفهمه

هر کسی باید بدونه طرف مقابلش از چی ناراحت میشه که انجامش نده

نههه چت نمیکنن اصلا

الان چت نمیکنن. ولی ممکنه به بهانه سوال کاری شروع بشه. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نه گفت مسائل اداره رو بهت نمیگم من بهش گفتم مهم نیست بگی یا نگی ولی اصلا دلم نمیخواست بفهمه من حساس ...

دیدی اذیت میشی بگوجامون برعکس بودمن یه همکارمردداشتم رفتارش مناسب نبودتوچه توقعی داشتی ؟دلت آروم قرارداشت من میرفتم پیشش کارمیکردم 

پس خودت حدوحدود رورعایت کن من که همیشه بهت اعتماددارم

خوب کردی بهش گفتی . اما حالت وسواس گونه و کنترل کردن هم آرامش خودتو بهم میزنه .هم حرمت ها خراب میشه ...

اره واقعا با وجود اینکه چیزی ازش ندیدم ولی فوق العاده حساس شدم روش و همش بدون اینکه بفهمه گوشیش رو چک میکردم ولی خب از ی طرف هم دوس نداشتم بفهمه حساس شدم!!!!!

الان دیگه میدونه حساسم چیزی و تعریف نمیکنه برام

هیچی از هیچکس بعید نیست