2777
2789
عنوان

پروتز دندان

124 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی هست خودش یا اطرافیانش پروتز دندان یا همین دندان سازی خونده باشن؟

حدود رتبه قبولیش چقدره

درآمدش چطوره و برای تاسیس لابراتوار حداقل چقدر سرمایه میخواد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست قبول کردم پیام بده بفرستم لینکو

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

دانشجوی پروتزم.

اول از همه بدون این رشته مشکلات صنفی زیادی از قبیل اینکه تعداد لابراتوار های تجربی غیرمجاز زیاده داره.

اما درآمد داره. به شرطی که خودتو بتونی جزو بیست درصد برتر این رشته بکنی.

افراد خاصی هستن که توی این رشته به درآمد ماهی ۴-۵ میلیارد و حتی بیشتر میرسن.

«معمولا» لابراتوار ها به دو دسته پروتز ثابت و پروتز متحرک تقسیم‌ میشن.

پروتز ثابت میشه همون روکش ها و ایمپلنت ها و...

و پروتز متحرک میشه دست دندون و...

برای احداث لابراتوار دیجیتال برای پروتز ثابت سرمایه ای حدود ۵ تومن (به غیر از مکان) نیازه. اما اگر بعضی از دستگاه ها رو تهیه نکنی و بخشی از کارتو بدی مراکز دیگه بسازن میتونه تا ۳ تپمن هم کم بشه.

لابراتوار پروتز ثابت سنتی(کانونشنال) که تجهیزات دیجیتال نداره با ۱ تومن هم جمع میشه.

لابراتوار متحرک مجهز اما سرمایه بسیار پایینتری میخواد نسبت به پروتز ثابت. شاید حتی با ۵۰۰ تومن و کمتر جمع بشه.

دانشجوی پروتزم.اول از همه بدون این رشته مشکلات صنفی زیادی از قبیل اینکه تعداد لابراتوار های تجربی غی ...

درآمدت مستقیما به کیفیت کاری که انجام میدی و به تعداد دندانپزشکی که باهاش قرارداد داری و تعداد تکنسینی که استخدام کردی ربط داره

رشته سخت و فرسوده کننده ای هست. اما اگه علاقه داشته باشی عالیه. به نظرم بهترین رشته کارشناسی ایرانه. میگن چن‌ساا آینده ممکنه کارشناسی ارشدش هم ارائه بشه

درآمدت مستقیما به کیفیت کاری که انجام میدی و به تعداد دندانپزشکی که باهاش قرارداد داری و تعداد تکنسی ...

خیلی لطف کردید ممنون بابت توضیحاتتون 

جسارتا شما اطلاع دارید هزینه پردیس این رشته چقدره؟ و اینکه حدودا تا چه رتبه ای میگیره؟

و اینکه طبق چیزایی که توی سایت ها خوندم از ترم ۳ میشه توی لابراتوار دیگران کار کرد، با این حساب حدودا چقدر حقوق داره توی دوره دانشجویی؟

یادش بخیر من بهش فکر کردم.مشکلم باهاش این بود که تعاملی با مردم نداره این رشته و توی یه محیط ساکت با ...

به صورت قانونی تعاملی با مردم نداره نه. ولی خب اگه لابراتوار نسبتا بزرگ باشه هم تکنسین های خودتو داری

خیلی لطف کردید ممنون بابت توضیحاتتون جسارتا شما اطلاع دارید هزینه پردیس این رشته چقدره؟ و اینکه حدود ...

زمان کنکور من گزینش این رشته کشوری بود تا رتبه اگر اشتباه نکنم ۱۲۰۰۰ کشوری که میشه حدودا ۳ تا ۴ هزار منطقه یک. الان نمیدونم فرق کرده یا نه.

پردیسشم فکر کنم حدود ۱۵ تومنه.

گزینش کمی داره این رشته. دانشگاه علوم پزشکی تهران نهایتا ۲۰ تا. یکی از حسناشه به نظرم.

الان تهران، بهشتی، اصفهان، سبزوار و یزد داره. امسال یکی دو تا دانشگاه هم اضافه میشه ظاهرا.

در مورد کارکردن توی لابراتوار هم محدودیتی نداره از همون ترم اولم میشه. کلا تکنسین شدن تو لابراتوار محدودیتی نداره.

اما از ترم ۲-۳ یه دید قابل قبولی میتونی نسبت به این رشته پیدا کنی که باعث میشه رفتی لابراتوار تقریبا بدونی چی به چیه.

یکی دیگه از خوبیای این رشته این که دیگه علوم پایه و... نداره. همون ترم اول مورفولوژی دندون رو بهت یاد میدن. ترم دوم حتی کامل دنچر یا همون دست دندون میسازی خودت.

رشته‌ خوبیه. به شرطی قوی باشی توش و علاقه داشته باشی.