2777
2789
عنوان

پدرم با ازدواجم مخالف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا.خودش هیچ احترامی برام قایل نبود من ۲۵۰ متر زمین با پول خودم خریدم وقت ازدواج داداشم میگفت زم ...

هر چی میخری به کسی نگو ،آینده ت از همه چی مهمتره

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

عزیرم حق داری فکر کردم کم سنو بی تجربه ای که پدرت اینطوری میکنه🤦🏻‍♀️

من به شوهرم گفتم پدرم چی میگه و تصمیم به قطع رابطه گرفتم همسرم هیچی نگفت ولی خیلی ناراحت شد.من از رفنارای بابام خسته شدم.

بابای منم هیچوقت حامی نبوده هر کاری کردم بازم بهم میگفت بی عرضه ای ولی من خودمو خیلی دوست دارم رابطمو با خانوادم کمتر کردم با اینکه توی یه خونه ایم ولی باهاشون کنار نمیام مادرمم همینطوره

به شوهرمم دلیلمو گفتم .وتمام. شوهر من پشت من جلوی همه فامیلشوایستاد .منم دلم نمیخواد مدام داداشام و ...

ولی نباید حرفی که پدرتون زده بود رو به شوهرتون انتقال نیدادین پس فردا شوهرت بخواد بد پدرتو بگه اولین نفری که جبهه میگیرید خود شمایید

ولی نباید حرفی که پدرتون زده بود رو به شوهرتون انتقال نیدادین پس فردا شوهرت بخواد بد پدرتو بگه اولین ...

شوهرم مقابل همه خانوادش بخاطر من ایستاد حرف همه رو هم بهم زد .خیلی صادق بوده باهام.چرا نکنم براش این کارو