2777
2789
عنوان

سال پیش گربه م مُرد و من یکساله

153 بازدید | 21 پست

دارم با عذاب وجدان زندگی میکنم بچه مریض بود fip داشت من هر روز میبردمش کلینیک و سرم تراپی و امپول میزد اخراش انگار با من قهر بود چون فکر میکرد من دارم بهش اسیب میزنم امروز یاد این افتادم که همیشه یه پرستار بود که خیلی خوب امپول میزد چند روز اخر وقتی بردمش یه پرستار دیگه امپولشو زد ولی خیلی بد زد و بعد از اون خیلی حالش بد شد و دوروز بعد مرد من وقتی رفتار اون پرستار ناشی رو دیدم باید میفهمیدم و اجازه نمیدادم که اون امپول بزنه ولی من احمق خجالت کشیدم که بگم واقعا خیلی بی عرضه و بدرد نخورم این فکر داره دیوونه م میکنه کاش منو ببخشه  

لطفا کسایی که حیوون خونگی نداشتن یا درک نمیکنن مسخرم نکنید واقعا حالم بده 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با این افکار خودت عذاب نده اون حیوون هم دوست داشته فقط بیمار شده بود این بیماری پرهزینه خیلی ها از پس درمانش برنمیان یا اصلا خوب نمیشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
با تمام وجود میفهمم🥲

ممنون 

یعنی منِ بی عرضه رو میبخشه کاش دهنمو باز میکردم بهش میگفتم بلد نیستی امپول نزن 

البته مردنش بخاطر تزریق نبود بیماریش حاد بود ولی من میتونستم بهتر کمکش کنم تا اذیت نشه 

بدترین روز زندگیم بود 😔

امیدوارم خدا برات جبران کنه زحمت هایی که برای حیوون کشیدی و از زندگیت زدی بردیش دکتر معلومه دلت پاکه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ممنون یعنی منِ بی عرضه رو میبخشه کاش دهنمو باز میکردم بهش میگفتم بلد نیستی امپول نزن البته مردنش بخا ...

فدای سرت از عمد نبوده که...

بخاطر بیماریش راحت شده تا اینکه بیشتر درد بکشه

یه‌روز‌میبوسیم‌همو‌

شما با این افکار خودت عذاب نده اون حیوون هم دوست داشته فقط بیمار شده بود این بیماری پرهزینه خیلی ها ...

ممنون 

میدونم دکترش گفت ۳۰ درصد احتمال اینکه خوب بشه هست ولی من تو کلینیک گربه هایی رو دیدم که خوب شده بودن 

این بچه بعد از اون تزریق دیگه غذا نخورد خیلی ناراحت بود واین تقصیر منه باید قوی تر میبودم واعتراض میکردم 

ممنون میدونم دکترش گفت ۳۰ درصد احتمال اینکه خوب بشه هست ولی من تو کلینیک گربه هایی رو دیدم که خوب شد ...

انشاالله دلت آروم میشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!