پسرم ۱۹ ماهشه هر وقت پسرم خرابکاری میکنه مادر شوهرم میکه بده من ببرم اکثرا راضی نمیشه خودم با دستمال پاک میکنم دیگه بعضی وقتا از بس گیر میده نمیتونم از روش در بیارم یه سری خونه خودشون بودیم برد پسرم رو بشوره یهو پاش سر خورده افتاد کف حموم پسرمم افتاد من از دور دیدم شنیدم گریه پسرمم رو ولی دیگه به روی خودم نیاوردم رفتم پسرم رو گرفتم اونم چیزی نگفت امشب هم برای بار دوم خونه خواهر شوهرم بودیم برد بشوره پسرم رو خواهر شوهرم گوشیش رو هم برد فهمیدم میخاد عکس بگیره یهو صدای گووم اومد جیغ پسرم در اومد رفتم اتاق دیدم آوردنش بیرون از اتاق کلا پشت پسرم لباس هاش هم خیس شده برگشتن میگن آب از دوش بالا اومد به خاطر همون خیس شد ولی من فهمیدم دوباره از دستشون لیز خورده افتاده کف حموم چون اگه از دوش آب میومد مادر شوهرمم خیس میشد دوباره من چیزی نگفتم اما اومدیم خونه خیلی سر شوهرم غر زدم شوهرمم اون جا بود فهمید پسرم افتاده اما اونم چیزی نگفت چه خاکی بریزم سرم ول کن بشه این زن انگار هر کی ببره بشورع جایزه میدن چقدر من ساده ام حداقل کاش به روش میاوردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتو سرزنش نکن، اما دفعه ی بعد اگه گفتن، مثلا بگو اون دفعه بردمش خونه مثلا چمیدونم یکم سرش ورم کرده بود، یا کبود شده بود( البته دور از جون گل پسرت)، اون دفعه که بردینش صدا اومد، سرش به جایی نخورد؟