2777
2789

پسرم ۱۹ ماهشه هر وقت پسرم خرابکاری می‌کنه مادر شوهرم میکه بده من ببرم اکثرا راضی نمیشه خودم با دستمال پاک میکنم  دیگه بعضی وقتا از بس گیر میده نمیتونم از روش در بیارم یه سری خونه خودشون بودیم برد پسرم رو بشوره یهو پاش سر خورده افتاد کف حموم پسرمم افتاد من از دور دیدم شنیدم گریه پسرمم رو ولی دیگه به روی خودم نیاوردم رفتم پسرم رو گرفتم اونم چیزی نگفت امشب هم برای بار دوم خونه خواهر شوهرم بودیم برد بشوره پسرم رو خواهر شوهرم گوشیش رو هم برد فهمیدم میخاد عکس بگیره یهو صدای گووم اومد جیغ پسرم در اومد رفتم اتاق دیدم آوردنش بیرون از اتاق کلا پشت پسرم لباس هاش هم خیس شده برگشتن میگن آب از دوش بالا اومد به خاطر همون خیس شد ولی من فهمیدم دوباره از دستشون لیز خورده افتاده کف حموم چون اگه از دوش آب میومد مادر شوهرمم خیس میشد دوباره من چیزی نگفتم اما اومدیم خونه خیلی سر شوهرم غر زدم شوهرمم اون جا بود فهمید پسرم افتاده اما اونم چیزی نگفت چه خاکی بریزم سرم ول کن بشه این زن انگار هر کی ببره بشورع جایزه میدن چقدر من ساده ام حداقل کاش به روش میاوردم ‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه که عروسک نیست تق و توق بکوبی زمین چیزیش نشه😑 با همون زمین خوردن اول شما باید به پزشک مراج ...

علائمی نداشت 🤦این بار دومه خورد کف حموم اصلا هم به روش نمیاره 

همونجا باید میدویدی میگفتی صدای چی بود؟ کولی بازی درمیاوردی و بچه رو ازشون میگرفتی🤦‍♀️ از این به بع ...

از بس لالم از بس زبون ندارم بدم میاد از خودم اه

علائمی نداشت 🤦این بار دومه خورد کف حموم اصلا هم به روش نمیاره

شما بچه رو دکتر ببر اون تشخیص میده علائم داره یا نه 

سر بعضی بچه ها به حدی نازکه که هفته های ابتدایی بعد تولد هنوز جمجمه شون هم یه حالت نرم داره 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

از بس لالم از بس زبون ندارم بدم میاد از خودم اه

خودتو سرزنش نکن، اما دفعه ی بعد اگه گفتن، مثلا بگو اون دفعه بردمش خونه مثلا چمیدونم یکم سرش ورم کرده بود، یا کبود شده بود( البته دور از جون گل پسرت)، اون دفعه که بردینش صدا اومد، سرش به جایی نخورد؟ 

اینو بگو که بترسن و دیگه درخواست نکنن.

۱۹ ماهشه یک سال نیمشه پیش چ دکتری ببرم چی بگم

اگه واقعا علائم نداره نبر ولی من جای شما بودم بازم میرفتم دکتر 

تو رو خدا مراقب کوچولوت باش مامان مهربون ❤️ 

حیفه اون برگ گل خار به پاش بره، گور بابای هر کی میخواد ناراحت شه 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

خودتو سرزنش نکن، اما دفعه ی بعد اگه گفتن، مثلا بگو اون دفعه بردمش خونه مثلا چمیدونم یکم سرش ورم کرده ...

اره دیگه عمرا اجازه بدم بهونه هم دستم دارم شده با دستمال پاک میکنم میام خونه خودم میشورمش نمیذارم دست بزنن بهش