2777
2789

اینم راه کار رفتم تو تاپیک قبلیت نوشتم برات الان که تاپیک جدید زدی بازم میزارم بخون 

ترو خدا به خودت بیا نزار شوهرت بچه رو بزنه خودتم دیگه نزنش 

زلیل بشین اگه یبار دیگه دست رو بچه بلند کنید 

الانم برو بچه رو بقل کن بخواب از فردا هم پیگیر دکتر باش 

شده طلا داری بفروش نداری قرض کن بچه رو ببر دکتر

شوهر عوضیتم ببر پیش مشاور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه چیه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

باهاش بحث نکن. وقتی خونه س بچه رو مشغول کن دور و بر پدر نباشه. خودت رفتارتون بچه اصلاح کن. ادبیات خودت هم مشکل داره به اعصابت مسلط باش.پدر رو هم بفرست پیش روانپزشک... روانشناس نه ها.... روانپزشگ

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

عزیزم

من درست میکنم منم یه مادرم دوتا بچه شیر به شیر که پسرم فوق العاده شیطون و تخریبگر .هر جا برم میگن وااای چی می‌کشی توووو از دست این خدا به دادت برسه.اینا بچه شیطون ندیدن بخدا هر یک ساعتش آدم یه عمر پیر می‌کنه من بعد پسرم خیلی شکسته شدن از مهمونی زده شدم از بیرون از همه جا پدرم درومده

شوهرم خودش عقده ای شده از دست خانوادش  چون خانوادش اصلا آدم نیستن رهاش کردن اصلا خبر ندارن چکار میکنی چکار نمیکنی از دست اونا عقده ای شده سر ما خالی میکنه

امشب یکی داشت دنبال کاربریت میگشت

کی؟

برا چی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شوهرم خودش عقده ای شده از دست خانوادش چون خانوادش اصلا آدم نیستن رهاش کردن اصلا خبر ندارن چکار میکن ...

اسی شوهر منم بد اخلاق اما من تو روش وایمستم نترس خاست بزنه توهم وایسا توروش چن تا لااقل بزن فحش بده بگ‌و حق نداری دست ب بچم بزنی پارت میکنم هردفه جنگ بپا کن تا ادم شه خودتم نزن 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤