2777
2789

شما تجربه‌ای دارین؟ میترسم که بهم نسازه دردش زیاد باشه حسش کنم و یا مشکلی برام به وجود بیاره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

نترس چیزی نیس اندازه یه عدسه زود میزاره اصلا متوجه نمیشی

من الان تقریبا دو ونیم ساله گذاشتم مشکلی نداشتم فقط سونویی که مینویسه برات رو حتما بده تا ببینه جاش خوبه یا نه

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خانمهارو دیدم که با IUD باردار شدنو خانمهایی که با دستگاه خونریزی بیشتر و طولانی داشتن و نیز ...

اره منم شنیدم ولی با توجه به تحقیقی که کردم کسایی که باردار شدن دستگاه درست جای خودش قرار نگرفته بوده 

نترس چیزی نیس اندازه یه عدسه زود میزاره اصلا متوجه نمیشیمن الان تقریبا دو ونیم ساله گذاشتم مشکلی ندا ...

مرسی عزیزم دلم 

شما چه نوعی گذاشتی ؟ 

یه سوال الان دیگه اصلا جلوگیری نداری؟ خیالت راحته از ای یو دی ؟

اره منم شنیدم ولی با توجه به تحقیقی که کردم کسایی که باردار شدن دستگاه درست جای خودش قرار نگرفته بود ...

همکار خودم پرستاره بهترین جا دستگاه گذاشت با دقت و تحقیق با دستگاه باردار شد

الحمدلله رب العالمین ...
همکار خودم پرستاره بهترین جا دستگاه گذاشت با دقت و تحقیق با دستگاه باردار شد

راست میگی؟ تو دلم و خالی نکن اطرافیان من خیلی گذاشتن و بیشتریا راضی بودن 

مرسی عزیزم دلم شما چه نوعی گذاشتی ؟ یه سوال الان دیگه اصلا جلوگیری نداری؟ خیالت راحته از ای یو دی ؟

مسی گذاشتم

نه نداریم خیالم راحته

برا چکاب هر دو ماه میرم که جابجا نشده باشه کار سنگین نمیکنم باید تمیز نگه داری که عفونت نگیری

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مسی گذاشتمنه نداریم خیالم راحتهبرا چکاب هر دو ماه میرم که جابجا نشده باشه کار سنگین نمیکنم باید تمیز ...

ممنونم ازت 

تمیز نگهداشتن منظورت چیه میشه یکم توضیح بدی؟ 

راست میگی؟ تو دلم و خالی نکن اطرافیان من خیلی گذاشتن و بیشتریا راضی بودن

من خودم چند سال پیش بعد از کلی تحقیق میخواستم بذارم که اتفاقی با همکارم صحبت میکردیم گفتم میخوام دستگاه بذارم گفت اینجوری شده با دستگاه باردار شده..البته اینم بگم ممکنه جابه‌جا شده باشه و خودش متوجه نشده .

دوتا زنداداشامم خونریزی زیاد داشتن تند تند پریود میشدن 

ی بنده خدا دیگه هم خواهرش با دستگاه باردار شد 

الحمدلله رب العالمین ...
ممنونم ازت تمیز نگهداشتن منظورت چیه میشه یکم توضیح بدی؟

لباس زیر باید هر روز عوض شه و باید نخی باشه

از آب سرد و صابون برای شستن استفاده نکن

تا حد امکان خشک نگه دار

هر چند وقت یه بار حتما برو معاینه حالا اگه دیدی پریودات دردناک شده یا لکه بینی داری دارو میده فقط جای خوب برو دکترت کاربلد باشه سونو هم انجام بده حتما 

باید مراقب باشی سنگینی بلند نکنی حرکات پرشی جهشی فشاری به خودت نیاری بهداشت هم باید مراقب باشی عفونت ...

مثلا بچه دوساله بغل کردن هم میتونه باعث جابه جایش بشه؟