2777
2789

دخترا من امروز باید پریودمیشدم که نشدم کمی کمرم سنگین ولی سینه هام همچنان حساس بی بی چکم یه ساعت پیش زدم که زیر ۵دیقه هاله انداخت که از بی بی چک پریشبم پررنگ تربودالان نمیدونم چیکاکنم ازیه طرفم حس پریودی دارم ولی کم ولی بیشنرین نگرانیم معذرت میخوام میگم بیرون روی همیشه قبل پریودم دارم منظورم از بیرون روی شماره 1نییستا🙊منظورم۲که الان باز تقریبااونجوری بنظرتون پریودمیشم؟واینکه اگه باشم پلیپام چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه درد پریوددارم کم ولی ازیه طرفم پلیپ رحم دارم میگن سقط میاره

ربطی نداره تو الان ی خانوم بارداری

هرچ زودتر برو متخصص زنان تا مراقبت هات رو شرو‌کنه

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

دیگه هاله انداخته دنبال چی میگردی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اخه خیلی از هاله ها کاذب از یه طرف من همیشه قبل پریود بیرون روی میگیرم نه شماره۱ببخشید گفتم حالت اسهال میشم گلاب ب روتون الانم اونجوری دارم میشم حس میکنم پس فک کنم پریودبشم ها؟

اخه خیلی از هاله ها کاذب از یه طرف من همیشه قبل پریود بیرون روی میگیرم نه شماره۱ببخشید گفتم حالت اسه ...

من خودم با یه هاله خیلی کمرنگ حامله بودم دلدرد کمر درد پریودی هم داشتم آزمایش بده خیالت راحت بشه 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من خودم با یه هاله خیلی کمرنگ حامله بودم دلدرد کمر درد پریودی هم داشتم آزمایش بده خیالت راحت بشه

ب امیدخدا تافردا پریود نشدم میرم ازمایش میدم راستی روز۲۴و۲۵و۲۶لک داشتم حالت خون ابه کمرنگ