الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا یکی میگی اصلا نداره یک ذره بره درستش کنه تو اینستا طوری زدن انگار بشکه نفتی قورت دادن در عرض رفت تو ماتحتشون
خب اینا جز کاسبی چه هدفی دارند
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من اگه پولشو داشته باشم و از عمل نترسم زنده از اتاق عمل بیام بیرون حتما انجام میدم ولی نه پولشو دارم نه جراتشو. من خیلیا رو اطرافم دیدم کوبیدن از نو ساختن خوشگل شدن من اعتماد به نفس ندارم بخاطر قیافم صورتم داغونه سینه و باسن که اصلا ندارم چون لاغرم . عمل اگه دست دکتر خوب باشه بنظرم خوبه اعتماد به نفس ادم زیاد میشه من تو خیابون هیچ خانمی نمیبینم صورتش مثل من داغون باشه