2777
2789
عنوان

یه روش برای لاغری بهم بگو دعات میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست
ببین من سس میخورم کیک میخورمآبمیوه میخورمپنیز پیتزا میخورم هر چی دلم بخواد میخورماما کالریم داخل روز ...

چقد کم میکنی در ماه؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم آب چطوره؟ کنارش ورزش و رژیمم داری؟

رژیم اب سه روزه هست هم پاک سازی سموم بدن هست هم واسه لاغری

تواین سه روز من فقط اب میخورم کنارش هندوانه هم میخورم کم...

اگ ضعف کردی کمی عسل هم بخور

روزی نیم ساعت پیاده روی

بعد سه روز  سه روز رژیم گرفتم ک فقط مرغ و قارچ فلفل دلمه کبابی خوردم و تخم مرغ ابپز و....

ب این روش کلی لاغر شدم دیگه میل خودته عزیزم گاهی بدن ضعیفه نمیتونه...روی من جواب داد و نتیجش خوب گرفتم تو زمان کم

من کم نمی کنم دیگه. کلا ثابتم.

خودت نمیخوای یا کلا کم نمیکنی با این روش ؟ چون من میخوام کم کنم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خودت نمیخوای یا کلا کم نمیکنی با این روش ؟ چون من میخوام کم کنم

وزنم الان خوبه. 53 54.

کلا به نظرم خودت تو خوردن چیزی که دوس داری محدود نکن. فقط میگم نباید بزاری کالری از حد مجاز بره بالاتر همین. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

رژیم اب سه روزه هست هم پاک سازی سموم بدن هست هم واسه لاغریتواین سه روز من فقط اب میخورم کنارش هندوان ...

خب چند کیلو کم کردی؟ اگر جواب بده منم انجام میدم

من ۶۸بودم شدم ۶۵تو یک هفته

چه جالب ، موفق باشی خیلی خوبه ماشا الله

سه کیلو گلم تو یه هفته کم کردم

پس منم میرم توکارش 🤣 کلا سه روز بیشتر مایعات میخورم ،سه روز بعدی کبابی، من گمون نکنم سه روز اول فقط بتونم آب بخورم خیلی گرسنم میشه

اگر عجله نداری استارتر به نظر من که رژیم های عجیب و سخت نگیر

نه عجله ندارم عزیز، اما خسته شدم 

خب چند کیلو کم کردی؟ اگر جواب بده منم انجام میدم

شکم داشتم قبلا اما الان ک خودمو میبینم شکمم خیلی تخت شده تواین یه هفته

اراده میخواد بنظرم

واین ک بعد این یه هفته ده روز رژیم

فقط شیرینی جات رو تاجایی ک میتونی حذف کن و هرچی دیگ دلت میخواد تا حد کم بخور خودت تغییر میبینی

دخترعموم انجام داد این روش رو عالی بود روش خداروشکر هیچیمون هم نشد 

شکم داشتم قبلا اما الان ک خودمو میبینم شکمم خیلی تخت شده تواین یه هفتهاراده میخواد بنظرمواین ک بعد ا ...

خب الحمدلله ، آره منم میگم هیچ غذای خوشمزه ای ارزش اینو نداره یه زن چاق بشه بخاطرش