2777
2789
عنوان

قفل گوشی

46 بازدید | 10 پست

بچه ها من چندروز پیش گوشیم قفل شدو رمزشو یادم رفته بود

بردمش موبایلی گفت که اگه ایمیل بلد نیستی خیلی خرجت بالا میره و با پرس و جو فهمیدم بسته به مدل گوشی قیمت میخوره بمن گفته بود ۲ میلیون و ۸۰۰ برام قفلشو باز میکنه چون رمز و ایمیلمو یادم نبود اگه ایمیل یادم باشه فلش کردن فقط ۲۰۰ تومن هزینه میبره

بعد چون خیلی پولش زیاد میشد برگشتم خونه و فک کردم تا رمز و ایمیلمو یادم بیاد بلکه خرجم کمتر بشه

و بعد ک یادم اومد چندجای دیگه سراغ گرفتم با ۱۰۰ تومن گوشیمو فلش زد

گذرواژه ایمیلو و خود ایمیلو ی جا بجز گوشیتون یادداشت کنین ک اگه خدایی نکرده گوشیتون قفل شد و رمزش یادتون نبود راهی برا باز کردنش باشه و مجبور نشین ی تومن یا دوتومن پول بدین بازش کنین من اونروز ک رفتم رمز گوشیمو باز کنم حدود ۵ ۶ نفر اومدن ک ایمیل یادشون نبود و مجبور شدن کلی پول فقط برا ی رمز گوشی بدن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ایمیل لازمه اینطوری شدهیا باید قفل گوشی یادت باشهیا از درگاه گوگل وارد شی که ایمیل نیاز داره

مامانم برد گوشیش فلش زد ایمیل بلد نبود 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

منم روی دیوار اتاقم کشیدمش

رمز خودم خیلی سخته به  شوهرم چن بار نشون دادم هی یادش میره ولی تنها رمزیه که یادم میمونه یجور دیگ بزارم احساس میکنم یادم میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای گوشیای اندروید لازمه اخه چطوری نیاز نداشت؟شاید کلا ایمیل روی گوگلش نبود؟

نمیدونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رمز سخت نبود ۴ رقمی بود😂چند وقت بود گوشیم خاموش بود وقتی روشنش کردم یادم رفته بود

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40