2777
2789
ندارم چت جی بی تی

این برام نوشت 

«دوست عزیز و گرامی،
با سلام و احترام،
از صمیم قلب از لطف بزرگ و محبت بی‌دریغ شما در تقدیم این هدیه ارزشمند و گران‌بها قدردانی می‌کنم. هدیه‌ی زیبای شما نه‌تنها نشانه‌ی سخاوت و بزرگ‌منشی‌تان بود، بلکه یادآور مهر و توجه خاصی است که همواره به بنده داشته‌اید.
امیدوارم در فرصتی شایسته بتوانم این محبت بزرگ را جبران کنم و همان‌طور که همیشه شایسته‌ی بهترین‌ها بوده‌اید، زندگی‌تان سرشار از شادی، برکت و موفقیت باشد.
با نهایت سپاس و احترام»

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم

فدات قشنگم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»