2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😨اوه چه زرنگ یعنی خواسته استوری دختره میاد تو اینستاش که کنه بدبخت نبینم درسته؟فردا پوستش و میکنم

من‌نمیدونم عزیزم

زود قضاوت نکن و سریع تصمیم نگیر

اول امار طرفو دربیار ببین چیه چکارس

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
وقتی معنی چیزیو نمیدونی واسه چی اطلاعات غلط میدی به طرف بی صدا کردن یعنی چیزی از طرف برات نیاد استور ...

خیله خب چه خبرته مگه مم جواب تورودادم میپری؟

به استارتر گفتم

توام جوابتوبه استارتر بگو منوریپ نزن

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

😨اوه چه زرنگ یعنی خواسته استوری دختره میاد تو اینستاش که کنه بدبخت نبینم درسته؟فردا پوستش و میکنم

حالا شاید اینجوری نبوده نفوذ بد نزن 

فردا ازش بپرس امشب خود خوری نکن 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
شوهرت اونو بیصدا کردهداستان همون استوری

وایییی 

یعنی دختره هر وقت استوری میزاشته 

شوهرم بصدا کرده نیاد رو صفحه اینستا که من نبینم 

چون اصلا فالو نداشتش 

دوست شوهرمم دختره رو فالو داره

من با این همه تجسس تو گوشی شوهر مخالفم ... نمیدونم نظرم درسته یا نه..

آخه الان این کار یعنی چی 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

با توجه به اینکه بچه دارید 

اگه به شوهرتون نگفتید اصلا به روش نیارید 

بگردید دنبال مشاور خوب از اون نظر بخوایید

نه من مشاورم نه نی نی سایت ♡ 

خیلی داستانا شنیدم زنه به روی شوهرش اورده که مرده خیانت کرده و زندگيشون داغون ترم شده و خیلی جاها گفته میشه سریع عکس العمل نشون ندید و به روش نیارید 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
من با این همه تجسس تو گوشی شوهر مخالفم ... نمیدونم نظرم درسته یا نه..آخه الان این کار یعنی چی

عزیزم خب قضیه ۴سال پیش به کناااار 

این قضیه اینکه من تازه زایمان کردم و با یکی چت کرده چییی

با توجه به اینکه بچه دارید اگه به شوهرتون نگفتید اصلا به روش نیارید بگردید دنبال مشاور خوب از اون نظ ...

چرا ازم پنهون کرده قبل عید من تازه زایمان کرده بودم 

چرا با یه دختر چت کرده و حذف کرده