2777
2789

راستش دوستم به مناسبت تولدم بهم یه شال هدیه داد

یه شال خیلی توری و سبک که من هیچ وقت همچین چیزی سر نکردم

یه رنگی که اصلاااا بهم نمیاد

خی اصرار داشت که تو مغازه خیلی دقت کردم که کدوم رنگش بهت میاد🥴یعنی مثلا شالو خریدم ولی من که فک میکنم رو سرش مونده بود داد بهم

منم تشکر کردم و سرشم کردم چند لحظه و گفتم زحمت کشیدی و اینا

ولی اصلااا خوشم نیومد آخه خودش عمرا چنین شالیو سر کنه بعدم من توقع کادو نداشتم 

ضمنا بگم که من برای تولد ایشون خیلی وقت میذارم و هدیه خوب و کاربردی میخرم مثلا برا تولد امسالش بادی اسپلش رژ و براش خریدم

شما جای من بودین نشون میدادین ناروحت شدین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون اسب پیشکشی رو نمیشرن

عزیز کامل خوندی چی نوشتم؟

هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران بپسند

در غیر این صورت کادویی که رو سرت مونده رو بخوای بدی به دیگران کادو نیست و توهینه

بنظرم اونو به  خودش هدیه دادن

منم بودم ناراحت میشدم وقتی به کسی احترام میذارم مخصوصا دوستم توقع احترام دارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هیچ وقت به هیچ عنوان به هدیه کسی واکنش نشون نمیدم ولی این توی دفعات بعد که بخوام هدیه بدم تاثیر داده یکی دوبار به شخص فرصت میدم میگم شاید اون موقع به هر دلیلی نتونسته کادوی مناسب بده ولی اگر ببینم واقعا حساس نیست و فقط رفع تکلیفی یه چیزی میاره منم از حساسیتم کم میکنم . البته من به کادویی که میدم حساسم چون معتقدم شخصیتمو نشون میده یعنی بازم چیز بی مصرف نمیبرم ولی دیگه ساعتها هم وقت نمیذارم با عشق و علاقه بخرم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چه ربطی داشت😂فک کنم شمام جز کسایی هستی که هر چی رو سرت مونده رو کادو میدی

نه عزیزم اولا هر چی رو دستت مونده درسته دوما خیلی زشته بخوای به کادو اعتراض کنی البته این نظر منه 

هیچ وقت به هیچ عنوان به هدیه کسی واکنش نشون نمیدم ولی این توی دفعات بعد که بخوام هدیه بدم تاثیر داده ...

دقیقا 

چقد قشنگ نوشتین

کادو اول نشان دهنده شخصیت کسیه که کادو میده

من خودم هرگز چیزی که رو سرم مونده رو هدیه نمیدم 

منم تموم اطرافیانم همینن هرچی دارن کادو میدن بهم 

با اینکه مثلا دوستم میدونه من ب بدل خساسیت دارم

یا اصن پاپند استفاده نمیکنم

کلا کادوهاشون انگار الکیه و مصرف نمیکنم 

منم از این ب بعد با همه همینم و دیگ سخت نمیگیرم اصلا و هزینه نمیکنم براشون 

بنظرم تو هم دیگ سخت نگیر وقتی میبینی طرف راحت گرفته 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

نه عزیزم اولا هر چی رو دستت مونده درسته دوما خیلی زشته بخوای به کادو اعتراض کنی البته این نظر منه

اولا که من فارس نیستم و زبان مادریم فارسی نیست و تو زبان ما این اصلاح میشه هر چی رو سرم مونده و نیازی نمیبینم که به فارسی سلیس صحبت کنم

دوما من نگفتم اعتراض

گفتم چه واکنشی نشون میدین؟مثلا طبق عادتتون تشکر میکنید یا تشکر ساده کلا چیکار میکنید