2777
2789
عنوان

زوج خوشبخت

86 بازدید | 10 پست

یکی از اشناهامون خانومه با دوتا دخترش برای تحصیل رفتن کانادا...خانومه درس میخوند بعدش هم کار پیدا کرده و می‌ره سرکار..دختراش هم اونجا درس میخونن..ولی همسر خانومه چون اینجا شغل و کار و درآمد خوب داره نرفته..

یعنی جدا از هم زندگی میکنن..خانومه چون پدر و مادرش فوت شدن و مابقی بستگانش هم رفتن کانادا اصلا دوست ندارم برگرده...شوهرش هم زیربار نمیره برای رفتن.. فقط سالی یکبار می‌ره پیششون

نمیدونم چرا تصور میکنم اینجوری خیلی بیشتر قدر هم رو می‌دونن..تا اینکه مثل ما وره دل هم حوصله ی دیدن هم رو‌ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما يه مورد اينجوري داشتيم كه خانومه اطراف تهران كار و زندگي ميكرد ولي شوهرش يزد كار ميكرد به تازگي طلاق گرفتن از هم آخه اين كه زندگي نميشه آخرش جداييه

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
نمیدونم چرا تصور میکنم اینجوری قدر هم رو بیشتر میدونن

نه همه كه اينجوري نيستن من شوهرم ميره سر كار انقدر دلم براش تنگ ميشه وقتي مياد انگار از سفر اومده ذوق ميكنم

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜