2777
2789

من این روزا دغدغه‌ی خاصی ندارم

کار خاصی هم ندارم

قبلا کل روزم با درس و تحقیق و کارای خونه و مهمونی و اینجور چیزا میگذشت... اصلا وقت سر خاروندنم نبود!

الان که فعلا بساط دانشگاه و امتحان برچیده شده

شرایطمم طوریه که دیگه نه مهمونی میرم نه کوچیکترین کاری تو خونم انجام میدم

غذا درست نمیکنم و غذا هم نمیخورم

چون معتقدم که ظرفی کثیف نکردم، پس ظرفا رو هم نمیشورم

شوهرم یکی دو بار بهونه آورد که دستش به مایع ظرفشویی و حتی به دستکش!! حساسیت داره و نمیتونه ظرف بشوره

منم گفتم تو دستاتو وقتی کثیفه با چی میشوری؟ با همونم ظرفاتو بشور 

دیگه‌ بهونه‌ایی نداره

اون بنده خدا هم آدم خیلی مرتبیه... همه‌ی ریخت و پاش و شلختگی خونه مال من بود که الان که عبن جنازه همش جلو کولر ولو میشم هیچ ریخت و پاشی ندارم و خونه مرتبه مرتبه!

اصلا حس هیچی نیست... قبلا حداقل آخر وقتم که میشد نمازمو میخوندم الان نزدیک یه هفتس همونم نمیخونم

دیگه به کلی احساس لجن بودن دارم

اینقدر ذلیل شدم که کلللللل روزو منتظرم قسمت جدید عشق ابدی بیاد بعد اونم میرم نظر هیتراشونو دونه دونه میخونم

شنبه یکشنبه هام اصلا نمیگذرهههههه انگار 

شوهرم برا اینکه خیر سرم از تابستون حداقل یه استفاده‌ی مفید کرده باشم ترغیبم کرد کلاس رانندگی ثبت نام کنم و گواهینامه بگیرم که ماشینو بده به من

روزی دو جلسه میرم کلاس و بعد هر جلسه میام خونه سه چهار ساعت میخوابم

به قول ترانه :

حالم بدههههه 😭😂 من نمیتونم بد باشم 😭😂

نمیخوام اینقد بد باشم ... این من, منِ واقعی نیست 😭😂

( اینا همش حرفای اون اسکله )

شما در طول روز چیکار میکنید که سرگرم شید لااقل؟

من که واقعا به بی مصرف ترین، بیکار ترین و بی عار ترین و بی خاصیت ترین ورژن خودم تبدیل شدم و حالم از خودم به هم میخوره دیگه

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

خیلی بچه سال به نظر میای چند سالته :/

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور ممکنه که تا الان گواهی نگرفتی؟ مگه میشه 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

ما پشت کنکور داره زهلمون مبترکه .تازه منتظریم تابستون شروع بشه

وای هیچ وقت نمیخوام دوباره اینو تجربه‌ش کنم خیلی سخت بود خیلی

ولی میگذره و میفهمی ارزش اون همه نگرانی رو نداشت واقعا

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

😂چه با مزه نوشتی

بالاخره ما شمارو دوباره تو سایت دیدیم سحر خانوم 😌😍

خیلی وقت بود نبودی انگار

چطور ممکنه که تا الان گواهی نگرفتی؟ مگه میشه

تازه ۲۱ ساله شدم

از ۱۸ سالگیمم که همش دغدغه کنکور و پشت کنکور و اینا بود به هیچی فکر نمیکردم دیگه

خیلی بچه سال به نظر میای چند سالته :/

چون بچه سالم 🥲😂 

۲۱

چون بچه سالم 🥲😂 ۲۱

کودک همسری؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

کودک همسری؟

آره کودک همسرم و شوهرمم پدوفیله

سوال بعدی؟

قربون شما،، خوبی؟ 🥹🤍

قربونت برم... مرسی ❤️🫂