من با یه آقایی آشنا شدم سه سال از من بزرگتره ، اون ایران زندگی میکنه من خارج. توی زندگیشم خیلی موفق هست مثه من یه تجربه ناموفق تو ازدواج داشته که دلیل جداییشم اختلال شخصیتی خانومش بوده . به نظر آدم نرمالی میاد. حالا همش اصرار داره یه جایی قرار بزاریم همو ببینیم ، به نظر شما رابطه آشنایی از راه دور درسته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ایناییکه گفتی همه ادعاهایی هست که اون اقا کرده ممکنه خودش اختلال شخصیتی داشته باشه و اصلا هم موف ...
نه ، امارشو دراوردم واقعا آدم موفق و سالمی بوده ، در مورد خانومش مطمئن نیستم ، خیلی خیلی آدم با سوادی هست و از بدبختی و فقر با تلاش خیلی خیلی زیاد به جایگاه امروزش رسیده
شب بخیر بیشتر دعا کنین از خداوند بخواین هرچی ب خیرو صلاحتونه براتون رقم بزنن
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹