2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سوال بپرسم آیا اگه با یکی حرف می‌زنین بعد تعیین کردین که قصد رابطه ندارین و قصد کمک کرده وبعد حل مشکل صحبت تموم میشه طرف بعد میاد میگه حالم بده می‌پرسیم چرا میگه دلم میخاد یکی نگرانم باشه بهم زنگ بزنه احوالم رو بگیره دلم دوست دختر میخواد الان این هدفش چیه یعنی غیر مستقیم داره با وجود تعیین مرز پیشنهاد میده؟

جان

من فردا قرارع برم یه جایی با دخترا بعد دانشگاه .

بعد داداش دوستم که روش چهار ساله کراشمم ساید بیاد به چند لحظه بعد بره ..

خیلی کم 

بعد من پارسال با پیج فیک پیام دادم بهش ولی نگفتم کی هستم ..

بدون اینکه بگم نیتمو تموم کردیم رف فکر کرد دوستاش سرکارش گذاشتن..

پسر خاکی و خوبیم هس ولی خب سرسنگینی کرد گفت شما جای من بودین برا پیج فیک جواب میدادین اخه گفتم حق داری ولی ..

نمبتونم بگم که 

گفت چرا با پیج خودت نمیای ؟

اون روز تو مغازه دیدمس از دور گوشیش دستش بود می‌خندید..

خیلی میترسم رفته باشه تو رابطه..

من این همه مدت موندم نتونستم راهی پیدا کنمممم که بیاد سمتم ترسیدم فراریش بدم حسمو بگم با خواهرش صمیمی نیستم 

اینجام شهر کوچیکیه

من فردا قرارع برم یه جایی با دخترا بعد دانشگاه .بعد داداش دوستم که روش چهار ساله کراشمم ساید بیاد به ...

قبلنا واسم مهم بود خودمو کوچیک نکنم و به کسی که دوسش دارم ابراز نکنم. ولی فهمیدم دنیا خیلی کوچیکه و ارزش نداره. اگه خیلی دوسش داری مرگ یبار شیون یبار بهش بگو. یا میگه نه و تو فراموش میکنی بالاخره یا آره و همچی اوکی میشه. خودتو از بلاتکلیفی خارج کن.

بله

یعنی الان منظورش منم؟

من بهش گوشزد کردم اهل رابطه نیستم و بعد تموم شدن بحث تموم میشه کلا همه چیز اصلا ندیدمش همشهریم چند بار حرفایی زده من جدی نگرفتم یه بار گفت تو اصلا انگار هورمون دخترونه تو بدنت نیست

من فردا قرارع برم یه جایی با دخترا بعد دانشگاه .بعد داداش دوستم که روش چهار ساله کراشمم ساید بیاد به ...

عزیزم اینکه بخوای بهش بگی یا نه به فرهنگ خانوادتون خیلی بستگی داره و اون آدم،چون ممکنه به گوش داداشت برسونه ،اینم بگم پشت گوشی خندیدن حتما به معنی داخل رابطه رفتن نیست،اگه بعد پیشنهاد دادن تحمل هر اتفاقی مث خبردار شدن برادرت یا جواب رد شنیدن از اون پسر رو داری بهش بگو ،قبلش اینم بگم که ببین پسره ارزش داره ؟یعنی با معیارات جوره؟چون من خودم خیلی شده برم سمت یه نفر ولی بعدا فهمیدم اصلا اون‌آدم در حد من نبوده فقط چون قیافشو پسندیده بودم رفتم جلو

قبلنا واسم مهم بود خودمو کوچیک نکنم و به کسی که دوسش دارم ابراز نکنم. ولی فهمیدم دنیا خیلی کوچیکه و ...

تو این چهار سال تو همین سایت خیلیا اینو بهم گفتن..

ولی من دختریم که اهل اینجور چیزا نیستم حتی از پسرا متنفر بودم نمی‌دونم چیشد عاشقش شدم😭🥲

عزیزم اینکه بخوای بهش بگی یا نه به فرهنگ خانوادتون خیلی بستگی داره و اون آدم،چون ممکنه به گوش داداشت ...

اتفاقا با معیارام جور نیست ولی از همون اول که دیدمش دوسش داشتم 

چیکار کنم اون ازم خوشش بیاد جلو بیاد چون من واقعا نمیتونم 

رسما منتظرم الهام بشه بهش