2777
2789
چشمتون زدنیا دعا گرفتن براتوناگه چنین چیزی باشه اون خانوم یا هرکس دیگه ای پیشش ی فا ل بگیری بهت همه ...

خوب بده عزیزم

چقدهزینش میشه؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

چشم خوردین منم سال اول عروسیم همه چی داشتیم چشم خوردیم همه طلا و پول پاتختی و حتی تا ریال اخر پس اند ...

جواب داد ؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت دلیلی نداره عزیزم ولی دلیل از دست رفتن کار و برکت و نگاه خدا به شوهرت همین خیانتشه

ینی ببین باخاک سیاه داره یکسان میشه😑

بیشتر اثرات نزول هستداییم ۳۰ سال پیش نزول گرفت مامانم تعریف کرد ک زندگیش از هر نظر داغون شد

خوب وقتی ک اززندگیش پاک شد اوکی شد؟

اصلا ببین شوهرم کلاااا عوض شده انگار ی ادم دیگس

ی خانوم ۷۰ هزار میگیره یکی دیگه ۲۰۰ ولی این خیلی دیر جواب میده مصلا شاید بعد ۲ روزاولی هم حرفاش درست ...

بده گلم پیج رو 

دعا کجا بود هم نزول کرده هم زیر سرش بلند شده همین‌دوتا عامل برای نابودی چند تا خانواده کافیه. کلا ام ...

ینی چنتا خانواده تحت شعاع قرار گرفته از کاراش 

خوب وقتی ک اززندگیش پاک شد اوکی شد؟اصلا ببین شوهرم کلاااا عوض شده انگار ی ادم دیگس

اره. مامانم هپیشه میگفت تا قرون اخرش ک هم برای ما و هم برای خودش خرج کرده بود رو صاف کردم بعد زندگیش کم کم بهتر شد

ی تجربه عزیزمدوبار بخاطر حرف دوستان نی نی سایتی ف ال گرفتم و هر دوتاش ب معنای واقعی کلمه داغون بو ...

جدی؟من خودم ب دعا برای ازدواج و اینا اعتقاد ندارم ولی ته دلم برای جداکردن دوتاادم اعتقاددارم

ینی چنتا خانواده تحت شعاع قرار گرفته از کاراش

هم خودت و خانواده خودت هم شوهرت و شرکا و طلبکار هاش و هم اون خانم خائن.چند تا خانواده الان درگیرن دیگه‌

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹