2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 43 پست

والا اینجا حتی تو بارداری سوم تا ماه چهارم که دیگه جنین بزرگ بود و قلب داشت باز به من شیاف ندادن تا خون بند بیاد گفتن وقتی اثر نداره رو جلوگیری از سقط الکی دارو وارد بدن بکنی که چی بشه خونریزی و لک رو تحمل کن 

خدا بزرگتر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبش هنوز نرفتم نوبت برای 20 اسفند داده یعنی الان نرم بیمارستان؟؟؟؟

ب نظر من ک اشکالی نداره من تو فامیل و آشنا خیلی زیاد دیدم وهمشونم صاحب یه دختر ناز و سالم شدن....

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
منم ۶هفته باردارم الان به خونریزی شدید افتادم . رفتم زایشگاه هیچ کاری نکرد گفت باید بمونی ببینیم چی ...

وای خدا رحم کنه انشاالله خونریزی شدید ک خیلی بده..باید استراحت مطلق باشی مامان منم سر داداشم اینطوری شده بود

والا اینجا حتی تو بارداری سوم تا ماه چهارم که دیگه جنین بزرگ بود و قلب داشت باز به من شیاف ندادن تا ...

من خودم هم با داروی بیخودی مخالفم، چقدر هم رو این موضوع حساس بودم و 4 تا پزشک پرسیدم، پس برای جلوگیری از زایمان زودرس تو کانادا چه چیزی تجویز می شه؟ اطلاع دارید؟

وای خدا رحم کنه انشاالله خونریزی شدید ک خیلی بده..باید استراحت مطلق باشی مامان منم سر داداشم اینطوری ...

چی شد بعدش ؟ چکار کنم حالا

❤خدای مهربونم ، مرسی که اینقد خوبی . عااشقتم ❤
والا اینجا حتی تو بارداری سوم تا ماه چهارم که دیگه جنین بزرگ بود و قلب داشت باز به من شیاف ندادن تا ...

و یه چیز دیگه من دکترم تا پایان بارداری برام شیاف تجویز کرد ولی من تا ماه هفتم خودسر قطعش کردم چون ماه سوم لکه بینی ام قطع شده بود و هربار هم به دکتر می گفتم می گفت ضرری نداره که استفاده کن. تو هفته 36 دچار زایمان زودرس شدم و همش هم عذاب وجدان داشتم که شاید بخاطر قطع خودسرانه شیاف این اتفاق افتاده. پس دلیلش این نبوده واقعا؟

چی شد بعدش ؟ چکار کنم حالا

داداشم تاهفته۳۲ دووم آورد دکتر گفته بود باید استراحت مطلق داشته باشی واز استرس دور باشی و گرمیجات هم نخوری خداروشکر الان داداشم ۱۷سالشه

منم ۶هفته باردارم الان به خونریزی شدید افتادم . رفتم زایشگاه هیچ کاری نکرد گفت باید بمونی ببینیم چی ...

عزیزم توکل بخدا ان شاءالله که چیزی نباشه،هرچی شد خبرشو بده

منم خیلی نگرانم

من خودم هم با داروی بیخودی مخالفم، چقدر هم رو این موضوع حساس بودم و 4 تا پزشک پرسیدم، پس برای جلوگیر ...

سوال خوبی پرسیدی معلوم هست خیلی تحقیق کردی مثل من. منم به دکترم گفتم یعنی اصلا تو کانادا به هیچ کس تحت هیچ شرطی پروژسترون نمی دن دکترم گفت اگر کسی در زایمان اولش در ماه شش و هفت و هشت زایمان زود رس داشت برای بارداری دوم بهش پروژسترون می دن. حتی اگر بارداری اولت باشه بگی من تو خانواده سابقه زایمان زودرس داشتم بازم بهت نمی دن. اول باید حتما زود بزایی تا برای بارداری بعدی بهت بدن.

خدا بزرگتر است
و یه چیز دیگه من دکترم تا پایان بارداری برام شیاف تجویز کرد ولی من تا ماه هفتم خودسر قطعش کردم چون م ...

نمی دونم واقعا باید دکتر تشخیص بده نحوه پزشکی ایران خیلی بر دارو دادن و آزمایش استوار هست اینجا بمیری هم دارو نمی دن. حتی سونو تو کل بارداری اگر بارداری بی خطر و نرمال باشی کلا سه تا هست آخرین سونو هفته 20 برو خونه تا درد زایمانت بگیرت تو ماه 9 اصلا به آب دور جنین و اندازه سر بچه و اندازه لگن اعتقاد ندارن که باید چک بشه در سه ماهه سوم. قانون اینه دردت گرفت می ری بیمارستان زور زدی بچه در نیاد با فورسپس و ساکشن هم در نیومد می ری سزارین. 

خدا بزرگتر است
سوال خوبی پرسیدی معلوم هست خیلی تحقیق کردی مثل من. منم به دکترم گفتم یعنی اصلا تو کانادا به هیچ کس ت ...

ممنون که پاسخ دادی، چون من بخاطر زایمان زودرس ام خیلی سختی کشیدم و افسردگی شدید گرفته بودم، و اصلا حاضر نیستم به هیچ قیمتی دوباره باردار بشم اگر دوباره خدای نکرده این اتفاق بیافته، بازم ممنون از پاسخگوییت

نمی دونم واقعا باید دکتر تشخیص بده نحوه پزشکی ایران خیلی بر دارو دادن و آزمایش استوار هست اینجا بمیر ...

حتی واسه زایمان vbac  سونو داپلر ماه آخر تجویز نمی شه؟ اطلاع دارید؟

حتی واسه زایمان vbac  سونو داپلر ماه آخر تجویز نمی شه؟ اطلاع دارید؟

نمی دونم والا. من که هر کی دور برم بوده اینجا و کلاس بارداری می رم اینجا هیچ کس مورد غیرنرمال نبوده و سه ماهه سوم سونو نداشته. داپلر منظورت سه بعدی هست? اینجا من یه بار تو کلاس بارداری از خانمهای باردار پرسیدم سونو سه بعدی چه جوریه این جوری نگام کردن😮😮😮😮 گفتن مگه سونو سه بعدی هم هست?😂😂😂 دیگه حساب کار دستم اومد مثل خیلی موارد دیگه اینجا دنبال این جینگولی بازی ها نیستن.

کلا چون درمان و زایمان و بیمارستان اینجا برای همه مجانی هست دولت تا می تونه از هزینه تراشی و عکس و قرص و عمل بیماران کم کنه تا هزینه زیاد برای دولت نشه.  

خدا بزرگتر است