2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 43 پست
دعوا داریم ? بزنید توی نت میاد 

خیر عزیزم دعوا چرا، من حین بارداری به توصیه پزشک (4 پزشک)شیاف سایکلوژست استفاده کردم و خیلی هم در موردش تحقیق کردم، یک تعداد نظرات منفی در مورد اون هست که هنوز اثبات نشده، و اینکه برا خانمی که خطر سقط داره استفاده از این هورمون مفیده و درواقع مزایای اون نسبت به معایب اون غالب هست. الان هم برای اطمینان مجدد تو نت یه سرچ دمدستی کردم نظر مخالفی ندیدم ولیکن عوارض مطمئنن وجود داره، 

قبل تشکیل قلب تجویزش صلاح نیست .چون اگه از نطر پزشکی بخوان سقط کنن سقط رو سخت میکنه فقط استراحت مطلق ...

بله درسته، خیلی از پزشکا این ریسک رو نمی کنن، که البته درستش هم همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر عزیزم دعوا چرا، من حین بارداری به توصیه پزشک (4 پزشک)شیاف سایکلوژست استفاده کردم و خیلی هم در مو ...

خب من چکنم ?خواهرم پزشک زنانه و مخالف صد درصد ..... شما کار خوبی کردی استفاده کردی من نطری ندارم . حتی پزشک استاد خواهرم وقتی خودم حامله بودم اجازه مصرفشو بهم ندادن . حالا اگه یکی میگه مصرف کنید طوری نمیشه مختاره 

قبل تشکیل قلب تجویزش صلاح نیست .چون اگه از نطر پزشکی بخوان سقط کنن سقط رو سخت میکنه فقط استراحت مطلق ...

من تو توضیحاتم همین مطلب رو گفتم اما این موضوع مربوط به قبل از تشکیل قلب هست (یعنی تو هفته های 6 تا 8) نه 3 ماهه اول گلم

خب من چکنم ?خواهرم پزشک زنانه و مخالف صد درصد ..... شما کار خوبی کردی استفاده کردی من نطری ندارم . ح ...

ایشون برای استفاده از سایکلوژست در کل طول بارداری مخالف بودند؟ دلیلشون چی بود، ممکنه عوارضی داشته باشه؟

چون من انقدر حساس بودم پیش 4 تا پزشک رفتم و خیلی رو بحث عوارض یا مشکلات احتمالی از پزشک پرسیدم ولی هیچکدوم چیزی نگفتن؟

ممکنه لطفا بیشتر توضیح بدید؟

ایشون برای استفاده از سایکلوژست در کل طول بارداری مخالف بودند؟ دلیلشون چی بود، ممکنه عوارضی داشته با ...

خانومی زیر سه ماه هر کاری بکنی اشتباهه .... فقط استرلحت مطلق چون هیچی به هیچی نیست . اینا ام همش هورمونه . هورمونایی که جلوی سقط رو میگیره اگه جنین قرار باشه سقط بشه میشه ..... من رفتم بیمارستان بهگ گفت اگه شر شر خون ازت رفت مهم نیست کاری نمیتونیم بکنیم چون زیر سه ماهه و قلب نداره اینو همه میدونن فقط استراحت و ارامش 

خانومی زیر سه ماه هر کاری بکنی اشتباهه .... فقط استرلحت مطلق چون هیچی به هیچی نیست . اینا ام همش هور ...

مرسی، من فک کردم منظورتون تو کل طول بارداری بوده، اما گلم قلب تو هفته 6 تا 8 تشکیل می شه، یعنی تو ماه دوم، برا من تو سونو هفته 7 قلب تشکیل شده بود.

عزیزم چزا با شیاف مخالفن!!!!!!!!!!! من تا حالا ندیدم پزشکی که در مواقع لازم مثل این خانم شیاف تجویز ...

سر سقط قبلی من دکتر نداد چون علایم بارداریم کم شد گفت ازمایش بتا بده اگه بتات کم شده باشه یعنی بچه جدا شده اگه پروژسترون بدم دیگه بچه مرده کنده نمیشه و داروی سقتو باید چند برابر داد که دردو خونریزیت بیشتر میشه

دلیل اینه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم چزا با شیاف مخالفن!!!!!!!!!!! من تا حالا ندیدم پزشکی که در مواقع لازم مثل این خانم شیاف تجویز ...

من ساکن کانادا هستم. خودم دو تا سقط داشتم با لک بینی شروع شد حاملگی سوم موند تا چهار ماهگی لک و خونریزی داشتم. در تمام این موارد به من شیاف ندادن چون کلا دو سال هست در کانادا دادن شیاف پروژسترون ممنوع شده چون تحقیقات جدید نشون داده شیاف مانع سقط نمیشه ممکن هست برای برخی مانع خون دیدن بشه ولی جلوی سقط رو نمی گیره و باعث میشه اگر جنین مورد داشت که باید طبیعی سقط بشه الکی بچسبه به رحم و سقط سخت بشه و مجبور به قرص و کورتاژ بشه. من خودم دو تا سقط چون شیاف ندادن بهم راحت بدون قرص و کورتاژ طبیعی سقط شد و بقایا برام نموند.

خدا بزرگتر است
سر سقط قبلی من دکتر نداد چون علایم بارداریم کم شد گفت ازمایش بتا بده اگه بتات کم شده باشه یعنی بچه ج ...

تو پست بالا منم توضیح دادم شیاف اینجا ممنوع شده به منم ندادن

خدا بزرگتر است
ایشون برای استفاده از سایکلوژست در کل طول بارداری مخالف بودند؟ دلیلشون چی بود، ممکنه عوارضی داشته با ...

تو کانادا هم ممنوع هست من تو دو تا پست بالا توضیح دادم.

خدا بزرگتر است
من ساکن کانادا هستم. خودم دو تا سقط داشتم با لک بینی شروع شد حاملگی سوم موند تا چهار ماهگی لک و خونر ...

چه جالب پس چرا پزشکان ما انقدر دیر این علوم جدید رو به ما منتقل می کنن، ممنون از توضیحاتتون، 

چه جالب پس چرا پزشکان ما انقدر دیر این علوم جدید رو به ما منتقل می کنن، ممنون از توضیحاتتون، 

به نظر شخصی من چون سود خرید شیاف از داروخونه باقی بمونه و وقتی خونریزی قطع میشه بیمار بگه خدا خیر بده دکتر رو. در ایران اکثر بیمارها اگر برن هر دکتری بهشون قرص نده می گن چه دکتر بی سواد بی خودی بود دیگه پیشش نمی رن و دکتر کم کم بیماراشو از دست می ده.

خدا بزرگتر است