2777
2789
کنکور و تجربی و اینارو کنار میذارمفقد فوکوس روی حسابداری...

عزیزم من الان متوجه شدم تجربی اگه علاقه داری ادامه بده

حسابداری هم فوق العاده از نظرت بازار کار

اما خودت فکر من حیف نیست این چندسال درس خوندن در رشته سخت تجربی رو کنار بذاری

به نظر من امسال هم برای کنکور تلاش کن انشاالله چیزی که بخوای رو قبول بشی بعد اگه بازهم نشد برو سراغ گزینه دوم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب حالا فقط میمونه علاقه که علاقه ات به کدوم بیشتر و اینکه میتونی واقعا بمونی پشت این جوابشو فقط خود ...

دقیقا عزیزم توی همین موضوع موندم

ببین من هم دوس دارم پشت بمونم، که برم یه رشته خوب بخونم و کار توی زمینه درمان و بیمارستان و اینارو تجربه کنم..

هم دوس دارم برم حسابداری یاد بگیرم و خیلی سریع وارد بازار کار شم و پول در بیارم و زندگی کنم و از زندگیم لذت ببرم

نمیدونم تونستم حس و حالمو نسبت به ۲تا موضوع بهتون بیان کنم یا نه🥲

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من الان متوجه شدم تجربی اگه علاقه داری ادامه بدهحسابداری هم فوق العاده از نظرت بازار کاراما خو ...

اخه میترسم اونموقع خیلی دیر بشه🥲

من الان ۲۰ سالمه،  

به فرض مثال ۴۰۵ قبول شم... کم کمش مثلا باید ۴ سال درس بخونم و بعدش تازه به درامد میرسم

حسابداری خوندن باعث میشه سریع تر به اون درامده برسم و یکمم از زندگیم لذت ببرم:) هرچند که از طرفی نمیتونم منکر علاقم به رشته های پیراپزشکی و کار توی بیمارستان بشم

بدجور توی دوراهی موندم بدجوررر😭🙂

اخه میترسم اونموقع خیلی دیر بشه🥲من الان ۲۰ سالمه، به فرض مثال ۴۰۵ قبول شم... کم کمش مثلا باید ۴ سا ...

علاقه که باشه کار برات راحته

برو دنبال علاقه ت

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اخه میترسم اونموقع خیلی دیر بشه🥲من الان ۲۰ سالمه، به فرض مثال ۴۰۵ قبول شم... کم کمش مثلا باید ۴ سا ...

یا درآمد

یا علاقه

اما این رو بدون با علاقه قراره به درآمد هم برسی

نمیدونم واقعا.. مغزم درد گرفت دیگه

عزیزم

خدا انشاالله کمکت کنه

ولی باز هم ببین کدوم به سودته بالاخره انتخاب کننده خود شمایی

ما درحد مشورت هستیم.

دقیقا عزیزم توی همین موضوع موندمببین من هم دوس دارم پشت بمونم، که برم یه رشته خوب بخونم و کار توی زم ...

اره دورت بگردم میفهمم چون من خودمم بین دوتا رشته مونده بودم بنظر من اگه پتانسیلشو داری پشت بمون مطمئنی که میخای بخونی بمون چون رشته فیزیو واقعا خوبه

قشنگ گفتی مرسی🙂❤️‍🩹

قربونت

عزیزمخدا انشاالله کمکت کنهولی باز هم ببین کدوم به سودته بالاخره انتخاب کننده خود شماییما درحد مشورت ...

دستتون درد نکنه❤️

امیدوارم خدا یه نشونه بفرسته برام بفهمم کدوم راه به نفعمه

اره دورت بگردم میفهمم چون من خودمم بین دوتا رشته مونده بودم بنظر من اگه پتانسیلشو داری پشت بمون مطمئ ...

ممنونم ازتون❤️‍🩹 شما هم عین من بودین یعنی؟

اره من بین حقوق و حسابداری مونده بودم که امسال کدوم و انتخاب کنم

امسال منظورتون همین ۴۰۴ هست یا ۴۰۳؟

کدومو انتخاب کردین؟🫠 راضی هستید از تصمیم‌تون؟

امسال منظورتون همین ۴۰۴ هست یا ۴۰۳؟کدومو انتخاب کردین؟🫠 راضی هستید از تصمیم‌تون؟

بله عزیزم تازه امسال میخام برم دانشگاه منم یه سال نخوندم و تازه امسال ثبت نام میکنم راضی بودن که الان مشخص نمیشه خدا خودش کمکمون کنه