2777
2789

بچها کسی توپاش پلاتین داره؟ قوزک پای مامانم پلاتین گذاشتن الان دو سه روزه که پلاتین گذاشته و اصلا نمیتونه پاشه کسی گذاشته تاحالا؟چندروز طول کشیده خوب بشه؟الان نمیلنگه؟

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو قوزک پام داشتم.7 سال پیش قوزک پام از دو طرف شکست

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
جدی؟الان راحت راه میرین؟مشکلی نداره؟

مچ پام اون استخونای دو طرف هس قوزکا اونا جدا شده بود.پلاتین گذاشتن برام.4ماه طول کشید تا پامو گذاشتم زمین.اولاش خیلی میلنگیدم ولی کم کم خوب شد.بعد چون تو سن رشدم بود سال بعدش پلاتینو برداشتن برام.الانم هیچ مشکلی ندارم.ان شالله مامانتون زود خوب شن.خیلی سخته.درکشون میکنم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

سلام عزیزم ایشالا زود خوب بشن.

من ۶ سال پیش مچپام از ۸ جا خرد شد و پیچو پلاک و پلاتین گذاشتم و به خاطر وخامت اوضاع تقریبا یک سال توی گچ و آتل بود پام.ولی اگر برای مادرتون فقط یه پلاک یا پیچ سادست خیلی زودتر خوب میشن حدودا بعد از  یک هفته از زمان گذاشتن پلاتین میتونن زمین بزارن پاشونو البته اگر شکستگی نداشته باشن اگه شکستگی داشته باشن بعد از در آوردن پانسمان و گچ گرفتن میتونن

مچ پام اون استخونای دو طرف هس قوزکا اونا جدا شده بود.پلاتین گذاشتن برام.4ماه طول کشید تا پامو گذاشتم ...

وای یا علی ۴ ماااه اخه دکتر به مامانم گفت هفته دیگه میتونی کار کنی!!!ای بابا😢😢

سلام عزیزم ایشالا زود خوب بشن. من ۶ سال پیش مچپام از ۸ جا خرد شد و پیچو پلاک و پلاتین گذاشتم و به خ ...

وای مررسییی داشتم سکته میکردمااا قربونت عزیزم

مامان منم دوسال پیش قوزکشو گذاشت.بمیرم براش خیلی اذیت شد اوایل کفش هم نمیتونست بپوشه. تا چند وقت هم عصا داشت و بدون اون نمیتونست پاشه.سال بعدش اونارو دراورد بهتره خداروشکر.ولی اون پا دیگه پا نمیشه..

بهشون آبگوشت قلم گاو بدین و آناناس واسه تقویتش خیلی خوبه..

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
مامان منم دوسال پیش قوزکشو گذاشت.بمیرم براش خیلی اذیت شد اوایل کفش هم نمیتونست بپوشه. تا چند وقت هم ...

اره ابگوشت قلم و اناناس حتما خیلیی خوبه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مامان منم دوسال پیش قوزکشو گذاشت.بمیرم براش خیلی اذیت شد اوایل کفش هم نمیتونست بپوشه. تا چند وقت هم ...

ای وای..مرسی عزیزم