2821
2789
عنوان

فرخشهری ها اصالتا کجایی هستند

311 بازدید | 18 پست

پارتنرم اهل این شهر هست

و اینکه شیوه فرهنگ و مذهب چطور هستند

چون من اهل این تهران هستم آز یه سمت خوزستانی هستم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فرخشهر حدود یه ربع ده دقیقه تا شهرکرد فاصله داره و برای استان چهارمحال بختیاری هست

شما اهل اینجا هستید؟

فرهنگشون چطوره

میتونیند با تهرانی ها وصلت کنند تفاوت فرهنگی زیادی دارن؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
فقط میدونم فرخشهر برای استان چهارمحال بختیاریه ازمردمش اطلاعی ندارم

من بیشتر آز مردمش اطلاع میخواستم..

فرخشهر کمتر از ۵دقیقه تا شهرکرد راه هست،جزو چهار محال و بختیاری هست

شما اهل اینجا هستید؟

فرهنگشون چطوره

میتونیند با تهرانی ها وصلت کنند تفاوت فرهنگی زیادی دارن؟

زاده فرخشهرم ، ولی نه نمیدونم و نه میشه راجب یکی نظر داد

به قول معروف همه جا خوب و بد هس 

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

زاده فرخشهرم ، ولی نه نمیدونم و نه میشه راجب یکی نظر دادبه قول معروف همه جا خوب و بد هس

میشه اطلاعی دارید بگید...

چون مهم هست برام و اینکه با مردم اونجا ارتباطی ندارم که بخام سوآل بپرسم

شما اهل اینجا هستید؟فرهنگشون چطورهمیتونیند با تهرانی ها وصلت کنند تفاوت فرهنگی زیادی دارن؟

من خودم چهارمحالی ام،همه جور آدمی بینشون هست،باید باهاش رفت و آمد کنی ببینی چطور آدمیه میتونید با هم کنار بیاید یا نه

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

میشه اطلاعی دارید بگید...چون مهم هست برام و اینکه با مردم اونجا ارتباطی ندارم که بخام سوآل بپرسم

عزیزم من فقط اونجا به دنیا اومدم ، اطلاعاتی هم ندارم متاسفانه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.