2777
2789
عنوان

محصول عجیبی ک ازش راضی بودید

359 بازدید | 31 پست

دوستان بیاید از محصولاتی ک ازش راضی بودیم با اینکه خیلی ساده بنطر میان بگید

مثلا برای پوسته پوسته شدن و ترمیم لب بنظر من هیچییی بهتر از پماد ویتامین آ نیست

هیچ بالمی به اندازه ی ویتامین آ جوابدهی نداره و لبو مرطوب و ترمیم نمیکنه

یا مثلا کرم ضد ترک پای جی از هر کرم عجیب غریب و گرون شنیدم بهتر جواب میده

دستام پینه بسته و ترک ترک شده بود! گلیسرین از عطاری گرفتم زدم خوب شد! هرچقد کرم ابرسان و نرم کننده گرون میزدم هیچ تاثیری نداشت!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو سیر پرژک برای موهای من و شوهرم

موهای شوهرم قبلا شدییید شوره میزد شامپوی خارجی میزد فایده نداشت ولی شامپو پرژک معجزه کرد. چند ساله استفاده میکنه عااالیههه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
نوار بهداشتی مای لیدی

پنبه ریز

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

افتادگی پلک داشتم لوسیون رفع افتادگی پلک آگوستا خریدم کامل رفع نشده ولی بهتر از قبل شده 

ژل کوچیک کننده بینیش رو گرفتم (برای بینی های گوشتی خوبه ) من بینیم استخونیه ولی قوز بینیم گوشتی بود اونو رفع کرد 

لوسیون تیرگی زیر چشمش رو گرفتم اصلا یک درصدم تاثیر نزاشت 

از دیجی‌کالا سفارش بدین من خیلی وقته خریدم از قیمتش الن خبری ندارم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شامپو سیر پرژک برای موهای من و شوهرمموهای شوهرم قبلا شدییید شوره میزد شامپوی خارجی میزد فایده نداشت ...

دقیقا منم موام فقط با رزماری پرژک سازگاره با هررر چیز دیگه شوره میزنم

لطفا امضااااامممم 🤍 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.