2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اگه نترسه و راحت باشه اوکیه توی اتاق خودش بخوابه خب 

البته من بچه نداشتم 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

این فرهنگ اروپایی هاست بچه رو از بدو تولد میندازن اتاق تاریک مثلا مستقل بار بیاد منکه مخالفم بچه جلو چشم ادم هزار تا بلا ممکنه سرش بیاد حالا بخواد تنها بمونه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من بچه اولمو هفت ماهگی جدا کردم الان مستقله ولی اونموقع واقعا خیلی اذیت شدم 

بعضی موقات نیم ساعت به نیم ساعت چکش میکردم حالا گریه ها و گشنگیاش به کنار 

یه ذره بزار بزرگتر شه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اگر از بچت سیری درسته 

انشالله بچت ۱۲۰ساله بشه 

دور از جون بچه شما دختر خالم بچه ۴ماهه یک دقیقه ول کرد وقتی برگشت بچش پریده بود گلوش کسی پیشش نبود کبود شده بود درجا مرد 

بچه ۶ماهه خدایی نکرده بپره گلوش تنها باشه وحشتناکه 

مستقل بار آوردن این نیست که خواهر 

فیلمهای خارجی دیدم از اول بچه جداست ولی اتاق بچه دوربین و‌پیحر داره بچه گربه کنه یا حرکت کنه آلارم میزنه برای پدر مادر میتونن چک کنن .نمی‌دونم کدومش درسته ولی من این روش رو پسندیدم چون مادر داغون نمیشه و پدر هم مسئولیت میپذیره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹