2777
2789

ظهر بهش زنگ زدم گفتم ک ساعت 2بیاد

قراره راجب ی سری سوتفاهما صحبت کنیم ک از هم کینه نداشته باشیم

ساعت 11 بهش پیام دادم کجایی جوابمو نداده

یعنی ازعمد جواب نمیده؟ نمیخواد ببینه منو؟ 

ازش پرسیدم با کسی تو رابطه نیستی گفت نه

!!!!!!!!! خواهشا نگید اکس تموم شده و فلانه!!!!! 

راجب ساعتشم نظر ندید

فقط راجب سسوالم نظراتتونو بگید

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چرا ما نظر بدیم 🥹🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یعنی چوسی میاداینم جوابت

ن اینجوری نیست زنگ ک زدم ی بوق هم نخورد جواب داد

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

فقط فقط یک بار به هر کسی زنگ بزن .بنظرم بار دوم و سوم اشتباهه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چطور راجب ساعتش نپرسیم؟واقعا برای من سوال پیش اومد که چرا صبح همو نمیبینین... 

شاید خوابه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ار راه دور نمیاد؟ شاید ندیده

تا 12 اگه جواب نداد ینی از عمد نمیده؟