2777
2789

تاپیک عروسی رو منظورمه

اصلا چرا ماهارو عروسی هاتون دعوت میکنید وقتی اینقدر خورده فرمایش دارین

لباس روشن نپوشید

بچه هاتونو نیارین

یه گوشه مستقر بشین و تکون نخورین که نظم تالار بهم نریزه خدایی نکرده و کیف هاتونو رو میز نذارین

یه موقع نیاید واسه بزم و رقص که شوآف ما خراب میشههه،فعلا بشینید عروس‌دوماد میخوان اسپند دود کنن، بشینید عروس دوماد میخوان تانگو برن، بشینید نوبت رقص مادرشوهره 

حالا مادرزن حالا... حالا ...حالا ...

مارو دعوت میکنید فقط واسه جمع‌آوری مبارک باشه؟!دستتون دردنکنه بخدا ولی اگه تو کارت عروسی شماره کارت بذارید و بگین عروسی نیاید ،ما رضا تریم🥲🥰خوشبخت باشید

منم چندسال پیش عروس شدم، از خوش‌گذرونی مهمون هام بی نهایت خوشحال بودم و دلم میخواست فقط وسطشون خوش باشم و شاد 

نه به رفتار و بچه شون کاری داشتم نه رنگ لباسشون...

اگه شما مهمه واستون بقیه رو اسیر خودتون نکنید و دعوت نکنید،ممنون🍃

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

چون پدر مادرامون مجبورمون میکنن 😔😂

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

این کیف ها روی میز نباش خیلی باحال بود 

اما من حق میدم بهتر رعایت کنیم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم رفتار اونا درست نیست ولی اینکه بچه ها رو ول کنیم وسط سالن جشن عروس داماد خراب میشه اون فیلم تا سال ها میمونه براشون و با هر بار نگاه کردن با م اعصابشون بهم میریزه به هر حال خرج کردن ک میخوان صد خودشونو بزارن برای اون شب پس بهتره ماهم یکم رعایت کنیم

واقعا زیر بار نریداگه هم با خونواده هاتون به نقطه نظر نمیرسین،گناه مردم چیه گل!!

ببین

من واقعا با بچه ی مودب و آروم کاری ندارم

اتفاقا خیلیم خوبه

ولیییی "بعضی" مادرا روی بچشون هییییچ نظارتی ندارن وسط مراسم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

این کیف ها روی میز نباش خیلی باحال بود اما من حق میدم بهتر رعایت کنیم

بله قبول دارم 👌🏻

ولی دیگه هرکسه و شعور خودش

شاید تو این گرونی دوگرم طلا داشته تو خونه و از ترسش با خودش همراه آورده و مجبوره بذاره جلو چشمش،چمیدونم🤦‍♀️

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
آره به خدا .الان یک عروسی بخوای بری باید اندازه خرید خود عروس خرج کنی .همون بهتر ی شماره کارت بدن بر ...

مخصوصا اگر اینقدر هم امر و فرمایش و درخواست داشته باشن و نذارن دوساعت خوش بگذرونی

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍