2777
2789

پیکمی گرل های عزیزم شما واقعا زحمت کش هستین و مقصر جلوه دادن همجنستون تو خیانتی که بهش شده حتی کار مردام نیست باید به هر کدوم از شما چند شوهر تعلق بگیره به پاس قدردانی واقعا مردا در حقتون کم کاری میکنن قدر این زجه زدنتون و نمیدونن

هر کی تاپیک خیانت میزنه یه دنبال شوهر بدبختی پیدا میشه بیاد بگه تقصیر خودت بوده کم گذاشتی تو خیانت زنم کم تقصیر کار نیست اخه🤡🤡همین خیانت و اگه زن بکنه خودتون و از دویست جا پاره میکنین 

یا یکی تو یه تاپیکی میگفت انقدر چکش کردی که اخر خیانت کرد دنبال بهانه برا طلاق بودی گیرت اومد

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ذات ذات ذات

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسی چک نکنه که این خانوما لو نرن

نه اقایون لو نرن دیگه  همجنس خودش و میکوبه بی وجدان 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

دیروز توی یه تایپیک یکی گفت چرا هی میگین طلاق استاتر باید روش های رام کردن شوهرش رو بدونه و به راه بیارتش و.... 

گفتم بفرما این تایپیک شما به استاتر یاد بده آموزش هات هم توی تایپیک باقی میمونه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شاید مرد بودن درقالب خانوم🤔

اخه این همه کاربر فیک یعنی؟ فک نمیکنم تو دنیای واقعی ام زیاده اینجور زن علیه زن 

محلشون نده

اینجا یه سری فقط میخوان ادعای روشنفکری کنن

یه سری متعصب اند از اون طرف بوم افتاده

یه سری هم واقعا کم تجربه اند و فقط الکی حرف میزنن

بعضی هام دوس دارن عقایدشون رو تحمیل کنن

کلا بی محلی بهترین جواب به این اشخاصه

وااااااااااااا

هیچی خیانتووتوجیه نمیکنه

چ برای زن چ برای مرد

ولی خداوکیلی یوقتا ادم انقد تو فشاااار روحی و جسمی قرار میگیره و میبینه طرف عمدا داره تو خلتء نگهش داره ک مطیع خودش بشه و کسیو جایی رو نداره ک بره

ممکنه اینگارو بکنه  هرچند ک اون هم اشتباهه ولی رفتار طرف مقابل روی کسی ک کرم نداره واقعا موثره

اما بازم زنو مرد نداره و اشتباه غیرقابل بخششیه

دیروز توی یه تایپیک یکی گفت چرا هی میگین طلاق استاتر باید روش های رام کردن شوهرش رو بدونه و به راه ب ...

فک میکنن همه مردا عین اونایی که با اینا میریزن رو هم گوسفندن و باید رام شن اقا بعضی چیزا تغییر نمیکنهههه چیو رام کنه باید زنه جونش و برداره فرار کنه 

واااااااااااااهیچی خیانتووتوجیه نمیکنهچ برای زن چ برای مردولی خداوکیلی یوقتا ادم انقد تو فشاااار روح ...

ببین دو طرف خودشون میدونن باید چیکار کنن ولی وقتی همجنست خیانت ببینه و تو بیای مقصر جلوه بدیش یعنی واقعا بی ذاتی 

ببین دو طرف خودشون میدونن باید چیکار کنن ولی وقتی همجنست خیانت ببینه و تو بیای مقصر جلوه بدیش یعنی و ...

اره 

نمک پاشیدن رو زخمه فقط

میدونی من چون هم خیانت دیدم هم خیانت کردم این حرفو زدم.

همسرم محض تنوع اینکارو کرد

ولی من پودر شدم.. برای تخلیه ی خودم.. تجربه ی رابطه ی خوب.. تلتفی خیانتاش...

اما اگ صدبار بعقب برگردم اینکارو تکرار نمیکنم

خیلی خیلی خیلی پشیمونم و بزرگ ترین اشتباه زندگیمه ک هیچوقت یادم نمیره.

چیزی ک تو رابطه ی اصلی ادم حل نشه توی هیچ شرایطی دیگه حال ادم خوب نمیشه

فقط همه چی بدتر میشه چ مردش چ زنش