2777
2789

با توجه به تراز **** در کنکور تجربی و منطقه یک، می‌توان گفت که این تراز معمولاً به رتبه‌ای در حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ منجر می‌شود. البته این عدد می‌تواند بسته به سال و شرایط کنکور متفاوت باشد

با اعمال سهمیه 25 درصدی ایثارگران، رتبه کشوری شما به طور معمول تقسیم بر 20 تا 40 می‌شود. بنابراین، اگر رتبه شما 10000 یا 12000 باشد، با اعمال سهمیه، ممکن است به رتبه‌ای در حدود 250 تا 600 برسید. این تغییرات به شرایط و تعداد داوطلبان در سال‌های مختلف بستگی دارد. 🌟📚 - تاثیر سهمیه 25 درصد:

- سهمیه 25 درصد به داوطلبان ایثارگر اختصاص دارد و به آن‌ها این امکان را می‌دهد که با رقابت در یک ظرفیت جداگانه، شانس قبولی بیشتری داشته باشند.

- این سهمیه به طور خاص 25 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل را شامل می‌شود.

- محاسبه رتبه:

- اگر رتبه شما 10000 باشد، با اعمال سهمیه 25 درصد، ممکن است به رتبه‌ای در حدود 250 تا 500 برسید.

- اگر رتبه شما 12000 باشد، این رتبه ممکن است به حدود 300 تا 600 تغییر کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز مونده به کنکور اعصابتون با این چیزها خراب نکنید 🖐️ بی انصافیه اما بی خیال این داستانها بشید و تمرکزتونو بزارید رو آزمون 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦