2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه گلم

واقعا دیدی؟؟؟ دیروز آزمایش خون دادم گفت منفیه البته گفت دستگاه مون کار نمیکنه دستی و سنتی و قدیمی انجام می‌دیم بنابراین یکساعت حاضر نمیشه برو سه ساعت بعد آماده میشه گفتم جوابش قابل اطمینانه؟ گفت صددرصد 

بله یه خط کمرنگ افتاده

الییییهییییی مرسی اومدی پیجم ممنونم

دیروز آزمایش خون دادم گفت منفیه البته گفت دستگاه مون کار نمیکنه دستی و سنتی و قدیمی انجام می‌دیم بنابراین یکساعت حاضر نمیشه برو سه ساعت بعد آماده میشه گفتم جوابش قابل اطمینانه؟ گفت صددرصد

ینی بی بی چک از آزمایش خون مطمین تره؟

دوتا س خط کمرنگه منظورمه

میدونم عزیزم.

بصورت عادی دوخط زیر بیبی چک هست که با ادرار کمی مشخص میشن.اگه حاملگی باشه هردو پرنگ میشن اگه نه یکیشون قرمز میشه اون یکی ولی به صورت یه خط سفید مشخصه

شما یکی دیگه بزن انشاالله مثبت باشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
میدونم عزیزم.بصورت عادی دوخط زیر بیبی چک هست که با ادرار کمی مشخص میشن.اگه حاملگی باشه هردو پرنگ میش ...

استفاده کردی؟ من الان شونده ساله هر ماه میزنم حتی هاله هم نمیوفته انواع مارکهارو هم امتحان کردم. اینم از پیروزی پررنگ تره، وقتی منفیه حتی هاله هم نمیوفته