دخترا من حدودا ۵ماهه ک با مادرشوهرم رندگی میکنم،امشب خواستم اراتاق بیام بیرون و کولر اتاقمونم روشن بود بیشتراز ۲ماهه ک من دارم تحمل میکنم خودش میشینه روبرو اتاق دخترش ولی دخترش حاظر نیست در اتاقشو باز کنه حالا اتاق ما ته راهرو خونس با ی کولر پنجره ایی وقتی درشو باز مبزاری مدقع خواب گرم میشه سریع هم میره رو فن مثل همیشه گفت در اتافتو باز بزار من یهو بی حواس برگشتم گفتم اتاقمون گرم میشه بگو دخترت باز کنه حالا بنظرتون ناراحت شده؟
هیچوقت اینایی که با این شرایط ازدواج میکنن درک نکردم مگر خیلی زن و شوهر عاشق و پشت هم باشن و زمان قب ...
میدونی اینا همونایی هستن که به هر قیمتی میخوان ازدواج کنن حاضرن تو یه اتاق خونه مادر شوهر زندگی کنن بدون جهاز فقط اسم شوهر روشون باشه فرقی نمیکنی شوهرشون چه طور آدمی باشه اینا عزت احترام برای خودشون نمیخوان
میدونی اینا همونایی هستن که به هر قیمتی میخوان ازدواج کنن حاضرن تو یه اتاق خونه مادر شوهر زندگی کنن ...
چی میگی خانومی اخه🤣🤣🤣من شوهرم ۱سال خاستگارم بود ۴شب عروسی داشتم عزیزم الان خودم گیر دادم خونه ۲طبقه میخوابم دوبلکس باشه شوهرمم دید جا نداریم گفت تیکه تیکه بریم توخونه مامانشینا تاکامل بشه بریم توخونمون عاشق این ذهنیتت شده با ی حرف من 😂😂😂اما واقعا راست میگی هستند همچین زن های حقیری پس حق میدم اینجوری فکر کرده باشی