2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول مزه دار میکنم بعد با چاقو روشون شیار میندازم دمای ۱۵۰تقریبا یک ساعت و نیم تا دوساعت زیررو هم بکنی دو طرف یکدست سرخ شه

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
من اول مزه دار میکنم بعد با چاقو روشون شیار میندازم دمای ۱۵۰تقریبا یک ساعت و نیم تا دوساعت زیررو هم ...

آره مزه دارش کردم ولی گذاشتمش سر دمای ۲۰۰ ،۳۰ دقیقه

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

خوب میشه به شرطی که چند ساعت تو پیاز و آبلیمو بخوابونی بعد طبق برنامه خودش. فک کنم ۳۰ دقیقه. ع ...

آره همینکارو کردم دقیقا مرسی💕💕

خودش تایم نداره مگه ، ایرفایر من خودش برنامه رو مشخص کرده البته میتونی تغییرش بدی

چرا تایم داره من خودم تغییرش میدم .چون کلا دوست دارم خوب سخاری بشه مرغ بیشترمیزارم

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
خودش تایم نداره مگه ، ایرفایر من خودش برنامه رو مشخص کرده البته میتونی تغییرش بدی

آره تایم داره واسه مرغ دمای ۱۸۰ بود خواستم ببینم خوب میشه یا نه

ولی من تغییرش دادم ب ۲۰۰