2777
2789
عنوان

حس ششمی اگه هستی بیا

949 بازدید | 224 پست

بهم بگو امتحانم را قبول میشم؟ به هدفم می رسم؟ 

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

اسی معدرت میخوام 

میخوام تبلت از دیوار بخرم بین چند تا موندم کدوم رو بخرم 

میخوام کسی که از گوشی سر در میاره براش عکس بفرستم کارشناسی کنه 

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی معدرت میخوام میخوام تبلت از دیوار بخرم بین چند تا موندم کدوم رو بخرم میخوام کسی که از گوشی سر در ...

تاپیک بزن تا راهنماییت کنن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

تاپیک بزن تا راهنماییت کنن

نمیشه محدودیت ۶ تا تایپک امروزم پر شده

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       
اندامت کشیده است موهات لخته به کاشت و طرح ناخن علاقع داری چیزای مینیمال خیلی دوست داری

نصفش درسته 

عزیزم یاسین بهم فکر میکنه ممکنه برگرده 

امسال داروسازی میارم؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نصفش درسته عزیزم یاسین بهم فکر میکنه ممکنه برگرده امسال داروسازی میارم؟

حس میکنم برمیگرده
رشته خوبی قبول میشی اگه ترازت بالا باشه

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)