2777
2789
عنوان

حس ششمی اگه هستی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 224 پست
چادری هستی؟حس میکنم قبول میشی

اگر حس شیمی هستی میشه به منم کمک کنی . دچار مشکل بزرگی شدم 

یه نفر هست که همیشه کمکم میکنه الان درباره اش خیلی میدونم و میدونم چه آدم آسیب دیده و روان رنجوری هست . دارم سعی میکنم خیلی آروم متقاعد کنم درباره مشکلش صحبت کنه . 

خشم زیادی درونش داره ت نمیتونه این خشم و مهار کنه روزای ناراحتیش خشمش بیشتر میشه اما تو مرحله آنکارا.  میخواد بهم نشون بده همه چیز خوبه . انگار از وقتی غیرمستقیم به ناراحت بودن اشاره کردم بینمون هزار سال فاصله افتاد . 

میگی تهش چی میشه / آنا ام اسمش ح داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر حس شیمی هستی میشه به منم کمک کنی . دچار مشکل بزرگی شدم یه نفر هست که همیشه کمکم میکنه الان دربار ...

تا خودش نخاد تغییر نمیکنه فلنم رفته توی لاک دفاعی
حمید یا حامد اینطور مدلیه اسمش؟

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
چادری هستی؟حس میکنم قبول میشی

غلطفا املایی داشتم 

میگم در مرحله انکار هست یه پوسته محکم دورش کشیده که ته اینکارو تباهی هست . نمیتونه راجع به ناراحتیش حرف بزنه و فقط تبدیل شده به خشم و عقده 

از طرفی انقدرررر تو روز بد من بهم کمک کرده که حس شرم دارم کمکش نکننم. خیلی درونش عقده آیه اما خودشو منطقی نشون میده 

تا خودش نخاد تغییر نمیکنه فلنم رفته توی لاک دفاعی حمید یا حامد اینطور مدلیه اسمش؟

نه حسین 

اولش انگار خیلی اعتماد.  داره ولی الان لج میکنه و خودشو محکم نشون میده.  از طرفی میدونم که کمک کردن بهش وظیفه آیه که دارم نمیتونم اینطوری ولش کنم بره باید بهتر بشه  

غلطفا املایی داشتم میگم در مرحله انکار هست یه پوسته محکم دورش کشیده که ته اینکارو تباهی هست . نمیتون ...

متوجه شدم عزیزم یکم بهش فضا بدین که بتونه تصمیم بگیره 

متوجه شدم عزیزم یکم بهش فضا بدین که بتونه تصمیم بگیره

میدونه چی اذیتم میکنه هم تنها و منزوی هست هم یه دوست داره از خودش عقده ای تر . هم فکر میکنه کاری که داره با روح و روانش میکنه درسته . 

باشه ممنونم عزیزم . ببخشید 

نه حسین اولش انگار خیلی اعتماد. داره ولی الان لج میکنه و خودشو محکم نشون میده. از طرفی میدونم که ک ...

عزیزم جدای حس ششم حس میکنم این ادم زخم دیده و از نشون دادن زخماش میترسه چون همیشه با بی رحمی رو به رو بده بهش فضا بده ولی نه طوریکه فکر کنه بیخیال شدی تا خودش بهت اعتماد کنه

میدونه چی اذیتم میکنه هم تنها و منزوی هست هم یه دوست داره از خودش عقده ای تر . هم فکر میکنه کاری که ...

ایشالله چیزی نمیشه سعی کنین حضوری باهاش صحبت کنین

عزیزم جدای حس ششم حس میکنم این ادم زخم دیده و از نشون دادن زخماش میترسه چون همیشه با بی رحمی رو به ر ...

چطوری فضا بدم . رابطمون خیلی منطقیه . از جنبه هایی حس میکنه من شبیهشم و باعث میشه بعضی وقت ها نشت اطلاعاتی بده و از زندگی شخصیش بگه از طرفی این حصار دورش خیلی سفت و سخته