نوشتار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 240 عنوان خیانت بلدین گوشی هک کنید 118 بازدید | 15 پست هر روز حال دلم بدتر بدتر میشه دلم برا بچه هام میسوزهمن کسی که خودم این مرد انتخاب کردمولی بچه ها پدرشون انتخاب نکردندباید مطمئن بشم ابا دوباره داره خیانت میکنه 1404/04/23 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 8796 مجردمولی یه سوال ایااگر مطلع بشی،کاری میکنی؟یا فقط حالت بد میشه؟!امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه💔🤍
mobk عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 69 عزیزم من به روش بلدم که تمام مکالمه هاشو ظبط کنی تو گوشیش.فقط باید دسترسی به گوشیش داشته باشی.من خودم با همین برنامه مچ شوهرمو گرفتم
نوشتار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 240 عزیزم من به روش بلدم که تمام مکالمه هاشو ظبط کنی تو گوشیش.فقط باید دسترسی به گوشیش داشته باشی.من خود ... چجوری
نوشتار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 240 مجردمولی یه سوال ایااگر مطلع بشی،کاری میکنی؟یا فقط حالت بد میشه؟!امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه💔🤍 باید کاری کنم نمیشه خودش الان خوبه نشون بده به من بگه مریضی مشکوکی من پاک شدم
mobk عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 69 چجوری دوتا برنامس رو گوشیش نصب میکنی بعد که فعالشون کردی میتونی مخفیش کنی برنامه هارو.دیگه تمام مکالمات شو ضبط میکنه.هر وقت که حواسش نبود میتونی بری سراغ گوشیش مکالماتو گوش کنی
نوشتار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 240 دوتا برنامس رو گوشیش نصب میکنی بعد که فعالشون کردی میتونی مخفیش کنی برنامه هارو.دیگه تمام مکالمات ش ... چند مدت پیش بود میتونستمالان اجازه نمیده با رمزم نگاه گوشیش کنم چه برسه برم داخلش
نوشتار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 240 دوتا برنامس رو گوشیش نصب میکنی بعد که فعالشون کردی میتونی مخفیش کنی برنامه هارو.دیگه تمام مکالمات ش ... خخخخخ من فک می کنم مکالمات من شنود میکنه نکنه همین کار کرده کجا بزنم برنامه ها مخفی
samiiiiiinjoon عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 3981 همین که نمیزاره رمزشو ببینی ینی داره خیانت میکنه دیگه میخوای چیکار دقیقا ببینه چی به چیه فقط حالت بد میشه
mobk عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 69 چند مدت پیش بود میتونستمالان اجازه نمیده با رمزم نگاه گوشیش کنم چه برسه برم داخلش دقیقا شوهر منم الان گوشیشو رمز گذاشته دیگه نمیزاره اصلا بهش دست بزنم.مردا واقعا بی لیاقتن
mobk عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 69 خخخخخ من فک می کنم مکالمات من شنود میکنه نکنه همین کار کرده کجا بزنم برنامه ها مخفی گوشیت مدلش چیه؟
نوشتار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 240 همین که نمیزاره رمزشو ببینی ینی داره خیانت میکنه دیگه میخوای چیکار دقیقا ببینه چی به چیه فقط حالت بد ... نه اینقد پرو من مریض شکاک میدونه خودش خوبه فقط می خوام بدونه من میفهمم
mobk عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 69 من شیامی ولی ایشون سامسونگ عزیزم تو تنظیمات بری برنامه های مخفی شده اونجا برنامههای که مخفی شده باشه میبینی.توام گوشیتو قفل کن اصلا رمزشو بهش نشون نده بزار توام دقیقا مثل خودش رفتار کنی که بدونه چقدر رفتارش مزخرفه