2777
2789
عنوان

خیانت بلدین گوشی هک کنید

106 بازدید | 15 پست

هر روز حال دلم بدتر بدتر میشه 

دلم برا بچه هام میسوزه

من کسی که خودم این مرد انتخاب کردم

ولی بچه ها پدرشون انتخاب نکردند

باید مطمئن بشم ابا دوباره داره خیانت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردمولی یه سوال ایااگر مطلع بشی،کاری میکنی؟یا فقط حالت بد میشه؟!امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه💔🤍

باید کاری کنم نمیشه خودش الان خوبه نشون بده به من بگه مریضی مشکوکی 

من پاک شدم

چجوری

دوتا برنامس رو گوشیش نصب می‌کنی بعد که فعالشون کردی میتونی مخفیش کنی برنامه هارو.دیگه تمام مکالمات شو ضبط می‌کنه.هر وقت که حواسش نبود میتونی بری سراغ گوشیش مکالماتو گوش کنی

دوتا برنامس رو گوشیش نصب می‌کنی بعد که فعالشون کردی میتونی مخفیش کنی برنامه هارو.دیگه تمام مکالمات ش ...

چند مدت پیش بود میتونستم

الان اجازه نمیده با رمزم نگاه گوشیش کنم 

چه برسه برم داخلش

دوتا برنامس رو گوشیش نصب می‌کنی بعد که فعالشون کردی میتونی مخفیش کنی برنامه هارو.دیگه تمام مکالمات ش ...

خخخخخ من فک می کنم مکالمات من شنود میکنه نکنه همین کار کرده 

کجا بزنم برنامه ها مخفی 

چند مدت پیش بود میتونستمالان اجازه نمیده با رمزم نگاه گوشیش کنم چه برسه برم داخلش

دقیقا شوهر منم الان گوشیشو رمز گذاشته دیگه نمیزاره اصلا بهش دست بزنم.مردا واقعا بی لیاقتن

همین که نمیزاره رمزشو ببینی ینی داره خیانت میکنه دیگه میخوای چیکار دقیقا ببینه چی به چیه فقط حالت بد ...

نه اینقد پرو من مریض شکاک میدونه 

خودش خوبه 

فقط می خوام بدونه من میفهمم 

من شیامی ولی ایشون سامسونگ

عزیزم تو تنظیمات بری برنامه های مخفی شده اونجا برنامه‌های که مخفی شده باشه میبینی.

توام گوشیتو قفل کن اصلا رمزشو بهش نشون نده بزار توام دقیقا مثل خودش رفتار کنی که بدونه چقدر رفتارش مزخرفه