سلام خسته نباشید 22 سالمه 9 ماهه با یه آقای 25 ساله دوست شدم ک همش اذیت میکنه یبار خیانت کرد همش با دختر چت میکنه میگ زنم ک نیسی همش میگم میرم با دختر دگ😔 چن بار فوشای رکیک داد واقن دارم اذیت میشم ی هفتس کات کردم بلاکم کرده کار همیششع مطمئنم سر و گوشش داره میجنبه من همش چکش میکنم هر چقدر سعی میکنم باز وسوسع میشم این آقا واقعا لیاقت نداره همش افکار مزاحم میاد سرم ک نکنه رفته با دختر دگ چ کنم این افکار نیاد سرم و چکش دگ نکنم واقعا دارم آزار میبینم😔
الانم ک میگ داریم میریم شهر خودمون واس زندگی ینی از من دور میشع همش میگم اونجا نزدیک دوس دختر قبلیش میشه حتما همو میبینن ی وقت خوبه ی وقت دگ میگ برو نمیخامت من چ کنم افکار مزاحم سرم نیاد و هی چکش نکنم ب خودم بقبولونم اون دگ تموم شده چک کردن بی فایدس همش میگم نکنه همش انلاینه با کسیه یا نکنه پروف لاو بزاره😔😔 میگ مقصر تویی اون همه شک بهم کردی منم ازت زدع شدم
الانم ک ساعتا انلاینه خستع شدم بخدا میگ نسبت بت بی حس شدم میرم با یکی ک حس بش داشته باشم داغون میشم اینطور میگه من باید چکار کنم ی وقتا انقدر فشار روحی بهم وارد میشع از این مورد از خدا طلب مرگ میکنم خسته شدم دگ از این ضعیفی ک اینو نمیخام😔😔😔😔😔چکار کنم به نظرتون که دیگه چکش نکنم حتی رفت با دختر دگ برام مهم نباشه غرورم خیلی له شده سرش خیلی التماسشو کردم😢