2777
2789
عنوان

بچه ها با یه اقایی آشنا شدم

106 بازدید | 8 پست

خانواده هامونم میدونن

حدودا یکسال هست و موندیم شرایط مالیش داره بهتر میشه 

ماشین داشت برای خونه هم میخواد اقدام کنه به زودی 

بعد این اقا کلا روزی دوبار زنگ میزنه و بقیه تایم ها یادم نمیکنه 

هفته یک بار هم میگه بیا ببینمت 

روزی دوبار بنظرتون عادیه؟ارتباطی که میگیره کم نیست؟همش حس میکنم ته دلش شاید زیاد نمیخواد منو ولی خودش خیلی ابراز علاقه میکنه و میگه بیام ولی من میگم همه چی کامل اوکی بشه بعد 

ولی بنظرتون تو کل روز چرا فقط دوبار بهم زنگ میزنه ؟بنظرتون باهام حس خوبی نمیگیره؟میگه اگه کمه  خودت زنگ بزن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا درونگراس و کلا درونگرا ها همینجورن زیاد صحبت نمیکنن زیاد ابراز نمیکنن و .... بعدم تغییر نمیک ...

ولی حضوری خیلی احساساتش رو به زبون میاره و قربون صدقه میره 

پشت تلفنم همینطور 

فقط کم زنگ میزنه برام سوال بود

منظور از خانوادها میدونن مامانت هست و با مامانش!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مامانم خواهر بردارم و همچنین اون

خب جلسه مشاورها رفتین ؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.