2777
2789
عنوان

بسته شدن دهان موقع خرید

145 بازدید | 17 پست

رفتم یه بیست تومن داشتم طلای هفت درصدی بخرم بزارم کنار. خسته شده بودم چشمم درد گرفته بود اخرش یه چیزی خریدم که احساس می‌کنم دهنم بسته شد خریدمش😂😂😂

نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم اتفاق افتاد گفتم می.خوامش

بیشتر چون سرم درد می‌کرد خسته شده بودم فکر کنم اینطور شدم.

😂😂😂😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خمیر دندون ومسواک بشورش برق میفته

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نو یا دست دوم؟

دست دو.

خود فروشنده با این جمله که خانوم دست دو داری می‌خری گولم زد🤦‍♀️😂

ولی الان که فکر می‌کنم معازه های دیگه دست دوم روشن تر یا اینکه نو با ۷ درصد داشتن.

عع خوب میشه؟ببین جرمی روش نمیبینما احساس می‌کنم خود طلاعه تیره است😂🤦‍♀️😥

هپه طلاها طلایی نیستن 

من حتی طلا نوعم خریدیم که رنگش مثل مس بوده یعنی زرد نه رنگ قهوه ای اینا

خوب میشه اگه مستعمل خریدی من مستعمل رو همیشه اینجوری برق میندازم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
هپه طلاها طلایی نیستن من حتی طلا نوعم خریدیم که رنگش مثل مس بوده یعنی زرد نه رنگ قهوه ای اینا

بله درسته منم همون لحظه این فکر و کردم و خب دیدم بعصی طلاها مسی هست مدلشون. ولی الان می‌گم نکنه بهم انداخته.

اخه سنم کمه ۲۲ سالمه احساس می‌کردم فرونشده ها می‌خوان گولم بزنن.