2777
2789

من فکر میکنم خیلی سخت باشه بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن آدم گاهی از بچه خودش هم عاصی میشه ، حداقل بچه خودت رو میتونی ی دعوایی چیزی کنی ولی به بچه همسرت اگه چیزی بگی سریع میشی نامادری ، من خودم بچه همسرم با ما اصلا زندگی نمیکنه و با مادرش به شهر دیگه ولی از بس شوهرم اذیتم می‌کنه و مدام بهم تهمت میزنه ، که تو با شوهر همسایه رابطه داری با برادر اون یکی همسایه ای ، با سوپری محلی ، با قهوه فروش محلی ، یه رژ میزنم تو خونه میگه کسی رو آوردی ، منم از خودش و بچش بدم میاد واقن دست خودم نیست ، به شوهرمم گفتم بچت حق نداره پاشو بزاره اینجا هم پیش مامانش باشه که پاک و نجیبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فهمیدی زن قبلیش چرا با بچه جداشده؟چرا قبل ازدواج تحقیق نکردی عزیزم؟

به خاطر اون آشغال زندگی من اینطور شده ، شوهرم مچ زن قبلیش رو تو تخت خواب با پسر صاب خونه گرفته الان فکر می‌کنه منم مثل اونم

مشکل تو شوهرته چرا از بچه بدت میاد.

من خودم به عنوان یه دختر اگه یه مردی بیاد خواستگاریم که بچه ی کوچیک داشته باشه و خودش آدم واقعا خوبی باشه که بتونه خوشبختم کنه قبولش میکنم. بچه ی کوچیک که کاری نداره اصلیه همسره که باید باهاش بسازی. مشکل توام الان همسرته وگرنه بچه بنده خدا چیکار کنه

مشکل تو شوهرته چرا از بچه بدت میاد.من خودم به عنوان یه دختر اگه یه مردی بیاد خواستگاریم که بچه ی کوچ ...

وقتی شوهرم باهام اینطوری رفتاارر می‌کنه من چرا باید با بچش خوب باشم ، از هر دست بدی از همون دست پس میگیری

به خاطر اون آشغال زندگی من اینطور شده ، شوهرم مچ زن قبلیش رو تو تخت خواب با پسر صاب خونه گرفته الان ...

مطمئن باش این داستان هم یکی از توهماتشه 

چطور بی دلیل به تو که روبروش هستی تهمت میزنه 

حالا به اون بنده خدا که دیگه حضور هم نداره تا از خودش دفاع کنه دیگه اینطوری قصه میسازه واسش 

وقتی شما باور کردی جریان زن قبلی رو 

به بقیه هم اجازه بده تهمت هایی که به خودت میزنه رو باور کنن  

مطمئن باش این داستان هم یکی از توهماتشه چطور بی دلیل به تو که روبروش هستی تهمت میزنه حالا به اون بند ...

نه عزیزم همسر سابقشون تو شهرمون شهره هستن همه می‌شناسنش متاسفانه خانم بدنام و بدکاره ای

وقتی شوهرم باهام اینطوری رفتاارر می‌کنه من چرا باید با بچش خوب باشم ، از هر دست بدی از همون دست پس م ...

خب تو شوهرت رو درست انتخاب نکردی عزیزم.

سعی کن بهش بفهمونی اونی که تو ذهنشه تو نیستی.

مشکلت رو از ریشه حل کن و سعی نکن با بد بودن بدی رو جبران کنی که جواب نمیده.