2777
2789
عنوان

شمام اینجوری شدین تا حالا

61 بازدید | 6 پست

ک مثلا چیزی تو ذهن شما باشه طرف مقابل به زبون بیارش ،یا مثلا طرفتون بره مغازه شما یچیز دلتون بخواد اما به زبون نیاریدش بعد اون بیاد تا دقیقا همونچیزی دلتون خاسته خریده ،یا به یچی فکر کنید طرف به زبون بیارش تا اونم داشته به همین فکر میکرده ...علتش چیه؟ چرا دو نفر اینجور میشن؟یعنی فکراشون گاهی کپ هم میشه

بلی 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر چیه شما میدونید

نه 

شایدم تلپای

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

سلام بله پیش اومده نمیدونم علتش چیه اما برا چیزای که دوس داری اما به زبون نمیاری شاید برا اینه که از ...

من و همسرم همیشه اینجور میشیم ،اختلاف زیاد داریم ،من دوسش دارم هنوز ...یعنی اونم منو دوس داره ک اینجور میشیم؟؟؟اخه خیییلی برام پیش اومده 

من و همسرم همیشه اینجور میشیم ،اختلاف زیاد داریم ،من دوسش دارم هنوز ...یعنی اونم منو دوس داره ک اینج ...

اگه اشتباه نگم یه روایت از امام هادی که فرمودن نسبت به دیگران هر حسی دارین اونم همون حس داره، شاید همسرتون هم‌مثه شما دوستتون داره یا چون میدونه چه چیزای دوس داری می‌خره اما به روت نمیاره که فکرکنی اتفاقی خریده