2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

60 بازدید | 5 پست

دخترم دو ماه دیگه میشه ۳ سالش یه هفتست دیگه پوشکش نمیکنم هیچکدوم نمیگه 

میبردمش دسشویی هر نیم ساعت 

شب تا صبح خشکه 

جدیدا نگه میداره و تو شلوارش جیش میکنه صبح نگه داشت الانم هر چی بهش گفتم بریم دسشویی حتی خودم اول رفتم نیومد و تو شلوارش جیش کرد

منم دعواش کردم 

نمیدونم باید چیکار کنم تازه کلی برچسب براش گرفتم ک تشویق بشه ولی باز اینطوری ناامید شدم اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من پسرمو دو و نیم سال گرفتم، تا یه هفته هر دو تارو بیخیال می‌کرد شلوارش، اصلا دعواش نکردم، کلافه میشدما، اما هی تکرار میکردم روش کارو، ببرش تو حیاط کاملا لخت بذار بگرده بازی کنه، چندبار جیش کنه ،نشونش بده توجیه ش کن آب بریزه و اینکارا، حتی مدفوع هم بذار ببینه کنجکاویش باعث یادگیری میشه...

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

هم اینکه اگر بچه ای هست مثلا پنج ساله ،این حدودا، ببر چند روز باهم بازی کنن، باهم نوبتی برن جیش کنن، بگو اون بگه جیش دارم تا از دوستش یاد بگیره، اون مدت هم که حیاط هست شربتی چایی چیزی بده جیش بگیره. تکرار باعث میشه یاد بگیره، ی مدت بعد از خیسی شلوارش بدش میاد. من با این کارا سر ده روز کامل یاد گرفت

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.