2777
2789

اگه فایدشو دیدین لطفا بگین 

وزی و گره خوردگی موهام زیر شال کلافم کرده دیگه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من خوب نبود

از چه بابت عزیزم ؟ ریزش یا ماندگاری 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

خودم می خواستم برم اما خالم رفت انجام داد با اینکه تمام شامپوهای مخصوص هم استفاده می کرد ولی برگشت

و اینکه میگن ریشه مو میسوزه دیگه هم رشد نمیکنه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

از چه بابت عزیزم ؟ ریزش یا ماندگاری

عسلم من بهترین سالن رفتم و گرون ترین مواد رو هم زدم چه پروتئین تراپی چه کراتین ،هر دو هم گفتن قول میدیم آسیب نبینه موهات ولی حجم موهام از شدت ریزش بعد دو سه ماه ،یک پنجم شد ،تار موهام هم فوق العاده نازک و ریزش هم موندگار ،در حالی که بهترین شامپو و ماسک مو رو میزدم 

شما هم بجای کراتین ماسک مو و محصولات مراقبت مو کاش بخرید

عسلم من بهترین سالن رفتم و گرون ترین مواد رو هم زدم چه پروتئین تراپی چه کراتین ،هر دو هم گفتن قول می ...

بوتاکس مو خوبه؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من کروبوتاکس کردم ،راضی بودم الان دو سال دو نیم گذشته اما کماکان پایین موهام صاف مونده بود امروز رفتم همه ی قسمت های صاف رو کوتاه کردم خیلی خوب شد دلم برای موهای حالت دار خودم تنگ شده بود 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

به نظرم بوتاکس مو یا پروتئین کن 

من کراتین کردم و دوست نداشتم 

مو خیییییییییلی زود چرب میشه 

ریزش ممکنه بیاره 

برای ریه خیلی ضرر داده 

چشم رو خیلی اذیت میکنه

تازه من ۱۱ میلیون پول دادم 

بهترین جا با بهترین مواد رفتم 

بعدش هم چون خودم میگرن داشتم رفتم زیر سرم 

....