2777
2789

رابطه منو شوهرم ی کم سرد شده چون پیش هم نمیخابیم بچم نزدیک ۶ ماهشه حالا بعضیا میگن میشه از ۶ ماهگی جاشو جدا کرد ولی خب نمیدونم درسته یا نه و اینکه نصف شب بیخواب میشم پاشم برم اتاق دیگه بهش شیر بدم اینم بگم بنا ب دلایلی نمیشه ۳ تایی داخل ی اتاق بخابیم یکی ک شوهرم تایم کاری بالایی داره و شب ک میاد میره اتاق تا باارامش بخابه و اینکه اتاق خابمونم کوچیکه نمیشه تخت بچه گذاشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر زودتر جدا کنی راحت تری عزیزم 

بچه هم بهتر کنار میاد 

بعدا از تاریکی میترسه 

از تنهایی میترسه 

هزارتا ادا درمیاره 

چرا باید از الان وابسته ش کنی ، مثل یه اعتیاد بعد بخوای ترکش بدی؟ 

من شرایطش رو نداشتم 

الان اسباب کشی کردم پسرم نزدیک دو سالشه دارم با احتیاط جدا میکنم ولی اگر داشتم از اول جدا میخوابوندم 

ینی میگید جدا بخابونمش ینی وقتشه؟؟؟

اره عزیزم 

با حرفای مثلا دلسوزانه خام نشو‌

مردم میگن چطور دلت میاد؟؟؟

فکر نمیکنن که اگر جای خوابشو جدا نکنن ممکنه چیزهایی ببینه بعدها دچار بلوغ زودرس بشه 

فکر نمیکنن اگر دیر بخوان جدا کنن بچه دچار ترس و اضطراب میشه 

اگر نگرانی با روانشناس هم مشورت کن ولی بنظرم از الان شروع کن کم کم 

اره عزیزم با حرفای مثلا دلسوزانه خام نشو‌مردم میگن چطور دلت میاد؟؟؟فکر نمیکنن که اگر جای خوابشو جدا ...

دقیقا 

اونا ترس از تنهایی خودشونو با بچشون پر میکنن

نمیدونن در اینده همین مشکلات برای اون بچه پیش میاد

اره عزیزم با حرفای مثلا دلسوزانه خام نشو‌مردم میگن چطور دلت میاد؟؟؟فکر نمیکنن که اگر جای خوابشو جدا ...

بچه من خیلی اذیت میکنه ی مورایی رابطه جنسیمونم مختل شده براهمین مجبوریم وقتی بیداره کارمونو انجام بدیم اگه ببینه حالیش میشه؟؟؟