2777
2789

۴۰ کیلو باید کم کنم. تجربه تو خونه لاغر کردن یا حتی باشگاه رفتن اگه دارید بگید لطفا یکم انگیزه بدین خیلی تحت فشارم🥲🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال این موقع رژیم کتوژنیک گرفتم ۱۷ کیلو کم کردم ولی متاسفانه رعایت نکردم وزنم برگشت.

دوباره چند روزه شروع کردم ولی خیلی بی حالم.اصلا نمیدونم بتونم بگیرم یا نه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

رژیمای عجیب و غریب نگیر

اونایی که میگن یه ماهه ده کیلو کم میکنی و فلان دروغه

یه رژیم اصولی مثل کالری شماری رو شروع کن همراه پیاده روی + کم کردن غذای ناسالم و قند

عجله هم نداشته باش، اون ۴۰ کیلو یه شبه ایجاد نشده که یه شبه از بین بره طول میکشه ناامید نشو

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

نخوردن و پیاده روی ، نخوردن منظورم به کم خوردن هست قند و شکر کلا حذف کن ، نون هم کم کن بیشتر پروتئین مصرف کن خیلی جوابه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

شاید فکر کنی ورزش مهم نیست و اگه رژیم داشته باشی بسه ولی مهمی ورزش اینه که بهت خیلی انگیزه میده ر دفعه میری باشگاه خودتو می‌بینی که لاغرتر شدی باعث میشه نزنی زیر رژیمت حداقل برا من که اینجوری بود

رو اعتماد به نفسم ورزش خیلی تاثیر داره

trying to be come better 🌱                                            

عزیزم برنامه کاهش وزن درخانه رو از گوگل پلی دانلودکن من باهاش تو یک ماه بدون رژیم ۶کیلوکم کردم

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

سلام، من اضافه وزنم کلا ۱۰ تا بود که الان ۴ تاشو کم کردم، البته من یک هفته رژیم میگیرم و هفته بعدش آزاد میخورم همه چی (میشه یک هفته درمیان رژیمم)یک هفته کلا نان و برنج نمیخورم و ۱کیلو کم میکنم، هفته بعدش غذام‌ میخورم کامل فقط سعی میکنم عصرا کیک و بیسکویت اینا نخورم،همین. اینجوری وزنمم برنمیگرده و همینش برام خوبه،ریزش مو هم نداره چون یک هفته در میان هست

سعی کن تحت نظر پزشک رژیم بگیری چون اگه از پیش خودت لاغر کنی اول از همه صورتت بهم میرزه

پزشک متخصص گرونه

من پول باشگاه هم دارم میدم واقعا در توانم نیس 

اینطودی باید حتی بالای یک ونیم تومن خرج کنم