2777
2789
عنوان

خانمای باردارلطفا بگیدباسردردای بارداری چه کنم!😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار زن باردار باید روی 10 

یا 11 باشه بالاتر فشار بالا حساب میشه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
فقط محکم بده شوهرت ببنده با روسری و ماساژ بده گردنتو 

واقعا؟یه باربستم تاثیرنداشت بازش کردم دوباره همونجوری بود😔😢

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
فشارم خوبه ازمایشامم خداروشکرخوب بود فقط این سردرد لعنتی ول کن نیس 

آخی عزیزم با دکترت صحبت  کن شاید دلیلشو پیدا کنه خوب

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

دارو نخور ...نصف فنجان قهوه تلخ درست کن چند قطره لیمو ترش بریز توش درمان سر درد در بارداری است دکترم بهم گفت ...

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
روغن استوخودوس و بادام تلخ هم بده همسرت ماساژ بده رو پیشونیت. من اوایل اینکارو میکردم. بعدش هم سرمو ...

خوب میشدی؟امتحان میکنم مرسی

[QUOTE=54883436]دارو نخور ...نصف فنجان قهوه تلخ درست کن چند قطره لیمو ترش بریز توش درمان سر درد در بارداری است دکترم ...[/QUOTEجالبه قهوه نمیخوردم دیگ فکرمیکردم باعث سقط میشه ممنون گلم

[QUOTE=54883436]دارو نخور ...نصف فنجان قهوه تلخ درست کن چند قطره لیمو ترش بریز توش درمان سر درد در ب ...

زیاد نخور ...فنجون کوچولو ها هست مال سرویس چایی خوری...تو اون قهوه بریز با چند قطره ابلیمو تازه...اگر میبینی تاثیر داره مرتب نخور که بدنت عادت کنه فقط وقتی خیلی زیاده سر دردت

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خوب میشدی؟امتحان میکنم مرسی

یه روغن هم من دارم به اسم روغن ژاپنی...نمیدونم دارو خونه ها دارن یا نه به پیشانی میزنی اول یخ میکنه سر ..بعد کم کم اما نرمال میشه سر درد رفع میشه