انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 عنوان قرص ال دی وبارداری 80 بازدید | 17 پست دوستان من چهارساله ب طورمداوم قرص مصرف میکنم براهمین سیکل دقیق پریودیم وروزتخمک گذاریمونمیدونم اگه بخوام اقدام منم براپسرزایی رحمم سرده الان؟ میشع بلافاصله بعدش اقدام کرد؟ جنسیت بچه چی میشع وچطورروزتخمک گذاریموبفهمم؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛 1404/04/23 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10368 چهار ساله مداوم خوردی.فعلا قرص قطع کن ...تا تخمدانهات دوباره فعال بشن.ممکنه ۴ ماه طول بکشه تا بدن برگرده به تنظیمات خودش.
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10368 واسه پسر داشتن باید حول و حوش تخمکگذاری نزدیکی داشته باشی.مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم هم خیلی موثره.
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 چهار ساله مداوم خوردی.فعلا قرص قطع کن ...تا تخمدانهات دوباره فعال بشن.ممکنه ۴ ماه طول بکشه تا بدن بر ... دخترم چهارسالشه قبلشم میخوردم بعدکه خواستم برانی نی اقدام کنم یه هفته نخوردم هفته بعدبارداربودم زیادطول نکشیدممکنه الان طول بکشع؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 واسه پسر داشتن باید حول و حوش تخمکگذاری نزدیکی داشته باشی.مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم هم خیلی موثره. چطوربفهمم کی تخمک گذاریمه؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10368 دخترم چهارسالشه قبلشم میخوردم بعدکه خواستم برانی نی اقدام کنم یه هفته نخوردم هفته بعدبارداربودم زیاد ... اون موقع جوونتر بودی.بله ممکنه.
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10368 چطوربفهمم کی تخمک گذاریمه؟ کیتهای مخصوص تخمکگذاری در داروخانه موجوده.از طریق اون کیتها میتونی متوجه بشی کی تخمکگذاری اتفاق افتاده
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10368 چطوربفهمم کی تخمک گذاریمه؟ همسرت هم بهتره مکمل ول من )well man( استفاده کنه.تا کیفیت اسپرمش بره بالا
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 همسرت هم بهتره مکمل ول من )well man( استفاده کنه.تا کیفیت اسپرمش بره بالا شماخودت پسرداری؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 بارداری بعد از قطع ال دی احتمال دو قلوزایی رو بالا میبره. ماسابقش هم داریم خاله ناتنیم دوقلوداشته باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10368 ماسابقش هم داریم خاله ناتنیم دوقلوداشته دو قلوی ناهمسان ارث هست.دوقلوی همسان به ارث ربطی نداره.
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 دو قلوی ناهمسان ارث هست.دوقلوی همسان به ارث ربطی نداره. شماروزتخمک گذاری اقدام کردید؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛