2777
2789
عنوان

زیبایی جنین بیاین لطفا همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 73 پست
وای آره چه نکته ای .من زمان پسرم هم همش به این فکر میکردن شبیه مادرشوهرم نشه و همش تو ذهنم چهرش بود ...

یه کاربری بود تاپیک زده بود بچم شبیه مادرشوهرمه هرکی میاد همینو میگه ماهم کلی دلداری دادیم و ..

خلاصه عکس فرستاد نوه و مادربزرگ تو عکس بودن .. وای کپ مادرشوهر بود خیلی جالب بود هنوزم یادمه تاپیکشو 😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری بود تاپیک زده بود بچم شبیه مادرشوهرمه هرکی میاد همینو میگه ماهم کلی دلداری دادیم و ..خلاصه ...

بعد جالب مادرشوهرم یکدفعه از دهنش در رفت گفت فلانی رفته عروس خوشگل گرفته که نوه هاش خوشگل بشن. نوه هاش شبیه خودش(مادرشوهره)شدن😂 تو دلم گفتم شرمنده اینقدر زشتی که خوشگلی ماهم نمیتونه اثر شمارو از بین ببره😏🤦‍♀️🤣

وای آره چه نکته ای .من زمان پسرم هم همش به این فکر میکردن شبیه مادرشوهرم نشه و همش تو ذهنم چهرش بود ...

ببین شاید باورت نشه ولی آدمهایی ک میبینی خیلی خیلی تاثیر داره تو تولد بچه ت و علاوه بر اون آب وهوا

چینی هارو ببین همشون ی شکلن  همش همو میبینن و  اروپایی ها ک اون جای خوش آب و هوا زندگی میکنن

....

همش به ژنتیکه و اینکه چی با چی جفت شه😁😁خودتو زحمت نده زیاد . ولی در کل یا به شما و نزدیکان شما میره یا شوهرتون خارج ازشما دو تا که نمیشه قیافه ش، اگه پدر و مادر فشنگ باشه بچه زشت نمیشه مامان بابای من قشنگ بودن من و خواهرم قشنگ شدیم پدرم قد بلند چشمای آبی هیکلی عمه هام سه تاشون خیلی قشنگ بودن مادربزرگم شبیه هنرپیشه های کلاسیک هالیوود بوده  و ببشتر نوه هاشون خوشگلن